Wageningsestraat 77 6671 DC Zetten

  • Verkocht
€ 429.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 januari 2020
Verkoopdatum
6 mei 2020
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

ZETTEN
Wageningsestraat 77

Gemoderniseerd en opvallend goed onderhouden, JAREN ’30 WOONHUIS (vrijstaand) met diverse authentieke details, afgewisseld met hedendaags comfort zoals isolatieglas, een complete inbouwkeuken (2011) met o.a. een granieten werkblad, een vernieuwde badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche, een separaat wandcloset en een vernieuwde groepenkast.

Andere pluspunten zijn onder meer de massief houten vloer op de begane grond, de gezellige houtkachel in de woonkamer, een echte kelder met stahoogte en een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen. De woning telt maar liefst 4 volwaardige slaapkamers waaronder één in de hoge nok op de 2e verdieping.
De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 485m2 groot met veel vrijheid, ruimte en zonuren achter de woning (21m diep en 15m breed). Naast een brede en diepe oprit vinden we hier tevens een aangebouwde stenen berging (9m2) en achterin de tuin een vrijstaande houten schuur (22m2) terug. Het panoramisch vrije uitzicht over laagstam fruitbomen krijg je er gratis bij.

Quote van de makelaar: “Zetten heeft nog maar relatief weinig jaren ’30 woningen, maar deze verkeert nog in een noemenswaardig goede staat. Bovendien telt de woning maar liefst 4 volwaardige slaapkamers waardoor de woning ook voor een gezin met 3 kinderen interessant is. Kortom, deze woning moet je gezien hebben wanneer je op zoek bent naar sfeer, karakter en vrijheid en niet de behoefte hebt om te klussen of een verbouwing aan te gaan”.

VRIJSTAAND JAREN ‘30
Ben je een liefhebber van vooroorlogse woningbouw met haar authentieke details en sfeerelementen, dan kan het maar zo zijn dat je je toekomstige woning hebt gevonden. Deze woning is gebouwd in 1934 en heeft, in tegenstelling tot vele andere woningen in het dorp, de oorlog goed doorstaan. Bovendien is de woning daarna ook altijd met zorg en met respect voor de bouwtijd bewoond. Diverse karaktervolle elementen zijn bewaard gebleven zoals álle paneeldeuren wat bijna uniek te noemen is. De klassieke halfronde voordeur en een piekfijne glas-in-looddeur tussen woonkamer en keuken maken het deurenarsenaal compleet. De kelder onder de hal verkeerd in een opvallend goede staat, alsmede de stijlvolle bordestrap waarbij het houtwerk nog door een echte vakman is vervaardigd.

ONDERHOUDSSTAAT
Ondanks dat de woning meer dan 85 jaar oud is, mogen we toch wel stellen dat deze woning in een opvallend goede staat verkeerd. Dit is te danken aan de diverse bewoners die voor het huis hebben gezorgd, waaronder de huidige bewoners die hier aandacht voor hadden. Het kozijnwerk van deuren en ramen zitten nog strak in de lak en wordt bijna elk jaar nagelopen en bijgewerkt. Daarbij is nagenoeg elk raam wel vervangen door isolatieglas wat vandaag de dag wel een pré is.

Iemand met oog voor detail zal opvallen dat ook de buitenzijde, typische jaren ’30 kenmerken heeft. De gevels zijn opgetrokken in een klassiek metselverband alsmede de piekfijne knipvoegen wat we vandaag de dag bijna niet meer tegenkomen. De luiken aan de gevels zijn in 2017 vervangen en zijn niet van het origineel te onderscheiden. Bovendien kunnen ze ook weer gewoon gebruikt worden om de ramen af te sluiten tegen bijvoorbeeld de zon of een najaarsstorm. Ook de kapconstructie is typisch vanuit de bouwperiode met haar stijlvolle overstekken en de klassieke, keramische dakpannen die, kenmerkend door de verschillende kleuren, de hoofdwoning met het achterhuis onderscheiden.

WOONKAMER
De woning heeft een mooie breedtemaat van ca. 7 meter wat ten goede is gekomen aan de indeling van de woning. De woonkamer voelt dan ook prettige en ruimtelijk aan. Dit ruimtelijke gevoel wordt mede gecreëerd door de vele ramen en lichtinval aan 3 zijden en het hoge plafond. De massief houten vloer zorgt voor een warme woonsfeer die overigens doorloopt in de keuken en de hal. In de knik van de woonkamer vinden we een gezellige houtkachel dir voor gezellige winteravonden kan zorgen. Noemenswaardig is het vrij uitzicht aan zowel de voorzijde (laagstam fruitbomen) en de achterzijde (je kijkt de 21m diepe achtertuin in).

INBOUWKEUKEN
De keuken is naast de woonkamer gelegen en is half-open te noemen vanwege de glas-in-lood deur tussen beide leefruimtes. In 2011 is er een nieuwe keuken geplaatst die voldoet aan de maatstaven van de huidige tijd. Het betreft een neutrale keuken met een zwart granieten werkblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Ook hier is een groot raam aanwezig. Vanuit de keuken is de kelder toegankelijk. Deze droge kelder met stahoogte is ideaal voor opslag en voorraad. En mocht je voorkeur uitgaan naar een open keuken, dan zijn er mogelijkheden wanneer je de tussenmuur met de woonkamer (i.c.m. een draagbalk) verwijderd. Overigens is de keuken al dermate ruim dat er plaats is voor een eettafel.

ACHTERHUIS
Via de keuken lopen we het ‘achterhuis’ in. Deze aanbouw heeft een eigen kapconstructie met zolderverdieping die nog verrassend ruim is en stahoogte heeft. Deze is via een luik te bereiken, maar er is ruimte om eventueel een vaste trap te plaatsen.

In de aanbouw vinden we onder meer het toilet, de badkamer en een bijkeuken terug. Een veelgehoorde wens van woningzoekers is een bijkeuken. Deze zoekers zullen tevreden zijn met de aanwezigheid van een bijkeuken waar we tevens de witgoedaansluitingen terug vinden. De wasmachine is naast de wasdroger te plaatsen. Ook is er nog een vaste schuif/kastenwand waar je veel spullen kunt opbergen waaronder een stofzuiger en schoonmaakspullen.

BADKAMER & TOILET
In 2011 zijn de badkamer en het toilet gemoderniseerd. Hierbij zijn goede keuzes gemaakt waarbij er is gekozen voor neutrale, groot formaat tegels en modern sanitair. Het toilet is zwevend uitgevoerd en heeft een hoekfonteintje.

De badkamer is praktisch ingedeeld met aan de ene zijde een fijne inloopdouche en aan de andere zijde een volwaardig ligbad. De inloopdouche heeft een drainafvoer, een rainshower, een handdouche en een glazen scheidingswand. In het midden is een breed wasmeubel geplaatst. Dit meubel heeft 2 brede ladekorven en ook boven het wasmeubel zijn er opbergmogelijkheden in de spiegelkast (met extra verlichting). Een handdoekradiator maakt de ruimte compleet. En niet te vergeten: zowel het toilet als de badkamer hebben een identiek raam die open te zetten is om te kunnen ventileren.

1e VERDIEPING
Via de hal en de authentieke, witgeverfde bordestrap komen we op de 1e verdieping terecht. Doordat de schuine dakhellingen van de kap relatief stijl omhoog lopen, is er nauwelijks ruimteverlies en vinden we er 3 volwaardige slaapkamers terug. Deze kamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 9m2 groot (gemeten van 1,5m hoogte waardoor de kamers dus eigenlijk nog groter zijn). Alle beglazing is hier vervangen door isolatieglas, waarbij de draaiende delen/kozijnen ook vervangen zijn. Ook zijn er praktische rolhorren aangebracht.

Los van dat de slaapkamers qua formaat mooi in verhouding zijn, is ook de overloop verrassend ruim. Er is daglicht aanwezig alsmede 2 praktische inbouwkasten die meteen opvallen vanwege de authentieke paneeldeuren en deurbeslag. Mocht je voorkeur uitgaan naar een extra toilet op de slaapverdieping, dan zou je dat eventueel in deze hoek van de overloop kunnen realiseren. Vaak zien we een uitklapbare vlizotrap naar de 2e verdieping, maar hier is er een vaste steektrap geplaatst. Hierdoor is er ineens een extra verdieping bijgekomen…

2e VERDIEPING
…aangezien de zolder veel meer is dan alleen een opbergruimte. De nok ligt op maar liefst 3,1 meter hoog en ook hier is er nauwelijks ruimteverlies door de gunstige dakhelling van de kapconstructie. De verdieping is opgedeeld in een ruime voorzolder en een 4e slaapkamer. Deze slaapkamer telt een kleine 7m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en is, mede door het dakvenster, ook zeker volwaardig te noemen. Ook is er verwarming aanwezig. De voorzolder is met name erg handig om spullen op te kunnen bergen, onder meer in de vaste kast die aanwezig is, maar wanneer je bijvoorbeeld een extra dakvenster plaats, dan zou je er ook een prima werk- of studiehoek kunnen creëren.

TUIN
Deze vrijstaande woning staat gunstig op de kavel waarbij je ook daadwerkelijk om de woning heen kunt lopen. De voortuin zorgt voor een fijne buffer naar de straat en links van de woning ligt een brede oprit met plaats voor meerdere auto’s. Je zou zelfs auto’s naast elkaar kunnen plaatsen.

De achtertuin is voor velen belangrijk en ook hier hoeven we je niet in teleur te stellen. De tuin is ca. 21m diep en ca. 15m breed. Deze mooie maten zorgen voor het vrijheidsgevoel dat je bij een woning in dit segment wilt ervaren. De tuin is overzichtelijk aangelegd met onder meer een groot zitterras en een verzorgd gazon. Door de zuid/westligging kun je hier heerlijk tot in de avonduren van de zon genieten. Onder meer een grote Gieser Wildeman (een pereboom) en een dakplataan zorgen voor een groene aankleding. Aan stalling- en opbergruimte is er geen gebrek. Aan de achterzijde van de woning is de voormalige varkensstal omgeturnd tot een stenen fietsenstalling van ca. 9m2 groot. Achterin de tuin vinden we nog een houten schuur van maar liefst 22m2 die groter is dan de gemiddelde garage. Hier kan een hobbyist of klusser wellicht zijn ei kwijt.

LET OP
Omdat Funda maar een beperkt aantal leestekens accepteert, kun je op onze website remkostevens.nl het vervolg van deze tekst lezen omtrent de indeling, de bijzonderheden, het dorp Zetten en de centrale ligging in de regio.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met groepenkast en trapopgang (bordestrap)
Keuken met inbouwapparatuur en toegang tot…
Kelder met stahoogte
Doorzon-woonkamer met houtkachel
2e hal met toilet en tuindeur
Badkamer met inloopdouche, wasmeubel met spiegelkast en ligbad
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling, vaste schuif/kastenwand en luik naar zolder.

1e Verdieping:
Overloop met 2 inbouwkasten en steektrap naar 2e verdieping
3 Volwaardige slaapkamers.

2e Verdieping:
Voorzolder met opbergmogelijkheden
4e Slaapkamer met dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke jaren ’30 gezinswoning met 4 slaapkamers
Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven
Gezellige houtkachel in de woonkamer
Houten vloer in de woonkamer, keuken en hal (lamelparket)
Moderne en neutrale keuken, badkamer en toilet (allen 2011)
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen
Opvallend veel opbergmogelijkheden in kelder, inbouwkasten en zolder boven bijkeuken
CV-ketel: Nefit Ecomline HR-combi, geplaatst medio 1999
Meterkast: 7 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en glasvezel-aansluiting (wk)
Nagenoeg geheel v.v. isolatieglas
Ca. 139m2 woonoppervlak (inclusief 8m2 kelder) en ca. 475m3 inhoud
Zeer verzorgde onderhoudsstaat waaronder het buitenschilderwerk
Fijne achtertuin met volop inrichtingsmogelijkheden, zonuren en vrijheid
Geen garage maar wel een vrijstaande, houten berging met dubbele deuren (ca. 22m2 groot)
Vrije ligging aan de voorzijde met panoramisch uitzicht tot aan Elst
Centrale ligging t.o.v. winkels, scholen, treinstation en de A15.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 429.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
info
€ 3.086
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Specifiek
Gedeeltelijk gestoffeerd
Soort dak
Plat dak bedekt met pannen
Keurmerken
Energie Prestatie Advies

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
139 m²
Overige inpandige ruimte
17 m²
Externe bergruimte
22 m²
Perceel
485 m²
Inhoud
475 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad
Aantal woonlagen
3 woonlagen, een zolder en een kelder
Voorzieningen
Dakraam, glasvezelkabel, rookkanaal en TV kabel

Energie

Energielabel
F Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie en dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel en houtkachel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit Ecomline HR (gas gestookt combiketel uit 1999, eigendom)

Kadastrale gegevens

VALBURG F 1399
Kadastrale kaart
Oppervlakte
485 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Vrij uitzicht
Tuin
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Achtertuin
315 m² (21 meter diep en 15 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwde stenen berging
Voorzieningen
Elektra

Garage

Soort garage
Parkeerplaats en vrijstaande houten garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren
Betrokken makelaar

NVM verkoopmakelaar

Remko Stevens Makelaardij BV

Bel 0488750721
Dhr. Berns
Wageningsestraat 77
8,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Remco is een prima kerel waar wij goed contact mee hadden. wij zijn zeer tevreden over zijn kantoor, over de communicatie en over de verkoopprijs van ons huis. Zo nodig zullen wij Remco als makelaar aanbevelen. Remco bedankt.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
8

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Zetten omgeving station

Heel Zetten

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Zetten omgeving station

Heel Zetten

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.