Havenplein 8 --10 4301 CB Zierikzee Zierikzee binnen de vesten

  • Verkocht
€ 499.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 juni 2019
Verkoopdatum
4 december 2020
Looptijd
17 maanden

Omschrijving

Op een uitstekende locatie en aan misschien wel het mooiste plein van Nederland, bieden wij te koop aan dit monumentale woon-/winkelpand van circa 667 m2 vloeroppervlakte inclusief additionele ruimte. Door de ligging aan het Havenplein met hier verschillende terrassen en winkels is er hier altijd voldoende reuring. De etalageruimte heeft een frontbreedte van circa 9 m en een additionele afsluitbare ruime van circa 28 m2. De winkelruimte in ingedeeld met systeemwanden en systeemplafondplaten voorzien van inbouwarmaturen en er is een alarminstallatie aanwezig. De winkelruimte is tijdelijk verhuurd, het huurcontract expireert in 2020. De tweede- en derde verdieping zijn thans in gebruik geweest als opslag-/kantoorruimte, er bestaat de mogelijkheid om deze ruimte te verbouwen tot twee appartementen.

Winkel begane grond
Winkelruimte van ca. 313 m2 VVO met vinylvloer, systeemplafond met inbouwarmaturen, warmtegordijn en alarminstallatie. Het betreft een overzichtelijke ruimte met systeemwanden voor eventuele rekken en/of planken. Achter de winkelruimte bevindt zich een handige bergruimte met toegang tot de achtergelegen stadstuin. Via een vlizotrap zijn hier nog twee bergzolders bereikbaar.

Eerste- en tweede verdieping
Via een vaste trap is de verdieping bereikbaar die thans in gebruik is geweest als opslag-/kantoorruimte. Het is mogelijk de eerste- en tweede verdieping te verbouwen tot twee appartementen, eventueel zijn tekeningen hiervoor beschikbaar. De vloeroppervlakte van de eerste verdieping betreft ca. 197 m2 VVO en van de tweede verdieping betreft ca. 168 m2 VVO.

Centrum
Het Havenplein fungeert als het centrum van winkelend Zierikzee. Van hieruit zijn alle belangrijke winkelstraten als de Appelmarkt en de Mol bereikbaar met verschillende grote winkelketens als Hema, Kruidvat en Specsavers. Er is altijd veel wandelend publiek, vooral in het toeristenseizoen verveelvoudigd de traffic.

Bestemmingsplan
Het object is bestemmingsplanmatig aangewezen voor “Centrumdoeleinden” waaronder het gebruik als detailhandel, kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen, kleinschalige bedrijfsactiviteiten en ondersteunende horeca zijn toegestaan.

Aantekeningen
Het object werd verwarmd middels centrale verwarming. De kozijnen zijn van hout en voorzien van enkel glas. Er is een alarminstallatie in het pand aanwezig, het is aan de koper om hier een contract voor af te sluiten.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een bezichtiging van dit object kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Laatste vraagprijs
€ 499.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 1.367
Aangeboden sinds
19 juni 2019
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Oppervlakte
365 m² wonen / 450 m² perceel
Aantal kamers
10 kamers (1 slaapkamer)
Inhoud
1.600 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Betrokken makelaar

VastgoedPRO verkoopmakelaar

Sturm Makelaars

Bel 0111 411 114

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.