Moerboom III 5455 GD Wilbertoord

Omschrijving

Prijs vanaf € 37.062,-- excl. btw.
In het plangebied Moerboom III, ten noordoosten van de kern Wilbertoord, zijn de komende jaren ongeveer 56 bouwkavels beschikbaar voor uitgifte aan particulieren. Het nieuwe bestemmingsplan kent twee woongebieden met ieder een eigen karakter. Het noordelijke deel (Van Openhovenlaan) grenst aan de entree van het dorp en is kleinschalig, groen en wat ruimer van opzet. Het zuidelijke deel (Verbindingsweg) vormt de afronding van de aangrenzende woonwijk Moerboom. Zowel het bouwen van starterswoningen, woningbouw in collectief verband, het bouwen van tweekappers danwel vrijstaande woningen behoort tot de mogelijkheden. Wees er snel bij.

De kavelprijs is afhankelijk van de grootte. In dit project wordt gewerkt met een flexibele verkaveling. U kunt dus zelf een kavelvoorstel doen. Uiteraard behoeft een verkavelingsvoorstel altijd goedkeuring van de gemeente. De grondprijs is voor het jaar 2015 vastgesteld op € 225,00 exclusief 21% btw per m2.
De koopsom van € 37.062,-- excl. btw, betreft de kleinst mogelijke kavel.

Het plangebied Moerboom III bestaat uit twee delen, te weten het deel Van Ophovenlaan (1) en het deel Verbindingsweg (1a). De gemeente is niet van plan om beide plandelen tegelijk te gaan ontwikkelen. Er is namelijk beroep aangetekend bij de Raad van State tegen het bestemmingsplan Moerboom III. Het bestemmingsplan Moerboom III is daarmee nog niet onherroepelijk. Gegadigden kunnen hun interesse voor fase 1 of fase 1a kenbaar maken. Indien voldoende gegadigden concrete interesse hebben in fase 1a (Verbindingsweg) kan dit deel snel ontwikkeld worden. Zolang de beroepsprocedure bij de Raad van State nog loopt kan fase 1 (Van Ophovenlaan) niet ontwikkeld worden. Indien veel concrete interesse blijkt te bestaan voor fase 1, en (vrijwel) niet voor fase 1a, dan zal gewacht moeten worden op de uitspraak van de Raad van State.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 37.062 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
165 m²

Buurt

Verspreide huizen Wilbertoord, Wilbertoord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Moerboom III

€ 37.062 k.k.