Stadshaven 8 4285 AZ Woudrichem Woudrichem noord

Omschrijving

Stadshaven 8 te Woudrichem

"WONEN MET KARAKTER, OP HET WATER"

Voormalig kustvaart vrachtschip dat, nadat ze in 1981 uit de vaart is genomen, is omgebouwd tot een museumwaardig comfortabel Varend Woonschip met ligplaats waarbij de authenticiteit hoog in het vaandel heeft gestaan.

Voorzien van een prachtige langzaamloper van 1938, 2x generator, centrale verwarming en een boegschroef maakt het een volledig zelfvoorzienend schip dat van alle gemakken is voorzien.

Het interieur in het ruim is riant, netjes en gezellig en in de achterroef is deze knus, en beleeft men de authenticiteit, met daarbij een moderne badkamer.

Deze voormalige kustvaarder heeft een strakke romp, boeiing rondom, brede gangboorden, mastdek met stalen mast en strijklier en een gerenoveerde stuurhut met teakhouten bovenzijde.

In onze ogen een echte aanrader voor iemand die comfortabel op een schip wenst te wonen met daarbij de mogelijkheid om ook mooie reizen naar bijvoorbeeld Scandinavië / Oostzee te kunnen maken.

Bij de koop van een woonboot bent u geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Wel is dit schip Z geregistreerd en heeft u dus wel kadastrale en notaris kosten te betalen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.500 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 379.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort overig aanbod
Ligplaats
Soort bouw
Bestaande bouw

Indeling

Afmetingen
27,8 meter diep en 5,85 meter breed

Kadastrale gegevens

GRONINGEN Z 5266
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
Zie akte

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Stadshaven 8

€ 349.500 k.k.