Prisma Era Makelaars Delden

office-banner
Prisma Era Makelaars Delden

Prisma Era Makelaars Delden

9,2 (35 beoordelingen)

Sterk door Service

Onze dienstverlening


Jouw woning verkopen
Het is een drukte op woningmarkt. Kopers zijn positief ingesteld en de rentes zijn erg laag en veel aanbod verkoopt snel. Het moment dus voor veel mensen om een woning te kopen. Een goede ontwikkeling voor een verkoper maar hoe haal je nou het maximale eruit voor je eigen woning? Wij zien het als onze taak goed te luisteren en te achterhalen wat voor jou belangrijk is. Elke verkoper wil een maximaal haalbare opbrengst en verkopen binnen een bepaalde termijn. Bij Prisma ERA Makelaars kun je ervan op aan dat wij jouw zorgen uit handen nemen.
Het begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Doordat wij dagelijks huizen bekijken en taxeren, kennen wij de markt door en door en zijn we goed in staat in te spelen op actuele ontwikkelingen.
Ons werkgebied is een geliefde woonomgeving. Regelmatig krijgen wij aankoopverzoeken van collega ERA makelaars. Dus extra verkoopkansen voor jouw huis. Wij wachten niet tot de klant bij ons komt, maar wij staan pro actief in de markt. Wij beschikken over een actueel zoekersbestand en door onze persoonlijke manier van werken zijn wij goed in staat met passende voorstellen te komen. Onze makelaars Arjan of Nancy komen graag vrijblijvend, zonder kosten bij je langs!

Een nieuwe woning kopen
Droomhuis gevonden? Dan wil je ‘m zo snel mogelijk kopen. Maar weet je eigenlijk hoe het precies werkt met de koop (wat mag, wat moet)? En met de belasting en met de bouwkwaliteit van het huis? Heb jij hier weinig ervaring mee? En wat zoek je eigenlijk? Ook helpen wij met het vinden van een nieuwe woning door middel van een uniek zoeksysteem in Twente Copaan! Onze medewerker Marije Afink is onze aankoopspecialist en helpt je graag!
Of je nu in een markt met veel of weinig woningaanbod zit, je zit met een paar gegevens waarmee je rekening dient te houden. Je bestedingsruimte. Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg. Je woonwensen. Wat zou je het liefst willen, wat heb je minimaal nodig en wat kun jij je veroorloven? Het woningaanbod. Koop je een huis om er altijd in te blijven, of zie jij je er zelf wel weer eens verderop trekken? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Is dat laatste het geval, kijk dan naar een populair huis waar je eventueel ook relatief makkelijk weer van af zult kunnen.
Wil jij ook slimmer je toekomstige woonplek kopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Marije!

Een taxatierapport, wat voldoet aan alle eisen
Ga je een hypotheek aanvragen of heb je een taxatierapport nodig voor een verdeling van een erfenis of echtscheiding? Dan heb je meestal een officieel (gevalideerd) taxatierapport nodig. Vraag hiervoor Prisma ERA Makelaars; wij zijn officieel register taxateurs en garanderen je een officieel taxatierapport in de regio Hengelo, Delden, Borne en omgeving.
Sta jij voor de aankoop van een bedrijfspand of ander zakelijk gebouw? Dát vraagt om een officieel taxatierapport voor vastgoed, een TMI-rapport van Prisma ERA Makelaars. Onze oprichter Arjan ter Keurs heeft de papieren om zo’n TMI-rapport voor jou mogen te maken. Hij is gecertificeerd Bedrijfsmatig Vastgoedmakelaar.

Daarnaast bieden wij ERA Garantie aan. Hierdoor ben jij als koper tot 12 maanden na de overdracht van jouw woning beschermd tegen hoge kosten van reparaties aan gedekte installaties of inbouwapparatuur in de keuken. Ben jij verkoper? Dan springt jouw woning er uit en is de kans op een hogere opbrengst groter. Een uniek product dat alleen Prisma ERA Makelaars in deze omgeving kan bieden.Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, aankoop, taxaties, nieuwbouw, advies, woningstyling en woningfotografie

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  NWWI, VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop

Beoordelingen

Gemiddelde van 35 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (112)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Arjan ter Keurs - NVM-makelaar (directeur)

  Arjan ter Keurs

  NVM-makelaar (directeur)

 • Nancy Assink-Ottenschot - NVM-makelaar

  Nancy Assink-Ottenschot

  NVM-makelaar

 • Kim Hoentjen - ter Elst - Commercieel medewerker

  Kim Hoentjen - ter Elst

  Commercieel medewerker

 • Fiona Lusseveld-Meijerink - Commercieel medewerker

  Fiona Lusseveld-Meijerink

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Langestraat 41
7491 AA Delden
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Woensdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Donderdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

074 3766777