De Nederlanden

De Nederlanden makelaardij in onroerende zaken.

Over ons

De Nederlanden makelaardij in onroerende zaken.

Sinds Makelaardij de Nederlanden in 2004 neerstreek in haar kantoor aan de winkelstraat Bosboom Toussaintstraat 54 te Amsterdam Oud West, is zij één van de meest toonaangevende kantoren in Amsterdam en omgeving geworden. Haar medewerkers kenmerken zich door pro actieve aankoopmethoden en persoonsgerichte begeleiding bij het aan- of verkopen van appartementen en woningen. Niet alleen selecteert Makelaardij De Nederlanden de mooiste huizen voor u maar zorgen haar medewerkers ook ervoor dat u als één van de eersten uitgenodigd wordt om het appartement van uw keuze te komen bezichtigen. Met raad en daad staan de makelaars u te woord en adviseren ze over de aankoop van de woning; advies in de breedste zin van het woord. Van een bouwkundige analyse, wel en wee binnen de Vereniging van Eigenaars en bouwplannen in de buurt tot aan een verbouwplan binnen de woning om de badkamer te vergroten of een serre aan te bouwen. Maar vooral ook geeft de makelaar een waarde af voor de woning en een aankoopstrategie. Geen onbelangrijke punten bij het verkrijgen van uw droomhuis !

De Nederlanden biedt dus zowel voor, tijdens als na uw aankoop haar intensieve begeleiding. En dat onderscheidt haar van de wildgroei aan snelle makelaarskantoren in onze hoofdstad. Natuurlijk helpt Makelaardij De Nederlanden u ook om de hoogste prijs en meest gunstige levertijd te verkrijgen bij de verkoop van uw huis. Allereerst komt één van onze makelaars geheel vrijblijvend langs ter kennismaking en om met u te praten over de verkoopstrategie van uw woning waar we uw wensen vanzelfsprekend in mee nemen. Indien gewenst kunnen we ook bemiddelen om een gerenommeerd stylist samen met u te laten brainstormen om het appartement verkoopklaar te maken. Want u weet, alleen de eerste indruk telt en die moet indrukwekkend zijn ! Vanzelfsprekend zorgen wij voor mooie foto’s op Funda, onze eigen site en de site van de Makelaars Vereniging Amsterdam. Na een zorgvuldige voorbereiding presenteren wij vervolgens uw woning aan alle potentiële kopers en onderhandelen ook, in overleg met u, over de prijs, de datum van eigendomsoverdracht en een eventueel financieringsvoorbehoud. Natuurlijk vergezellen we u ook naar de notaris voor alle juridische afhandeling.

Kortom, Makelaardij De Nederlanden biedt u een Full-Service pakket, zodat u met een fijn gevoel, een volgende stap zet in uw woon carrière.

Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met één van de medewerkers van Makelaardij De Nederlanden voor een kennismakingsgesprek bij u thuis of op de Bosboom Toussaintstraat.

Wat we doen

Specialisme
Verkoop, Aankoop, Taxatie, Bouwkundig Advies en Financiële Planning
NVM makelaar

De Nederlanden

Bosboom Toussaintstraat 54 hs,
1054 AV Amsterdam
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

Bij De Nederlanden werken zeer kundige en sociale makelaars die in goede samenspraak een weloverwogen keuze maken bij de aankoop van een huis. En je m...

15 februari, Aankoper Blasiusstraat 24 II
100

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 1 klanten deze makelaar:

 • 10
  Lokale marktkennis
 • 10
  Deskundigheid
 • 10
  Service en begeleiding
 • 10
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (11)
94

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 3 klanten deze makelaar:

 • 9,3
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 9,7
  Deskundigheid
 • 9,3
  Onderhandeling en resultaat
 • 9,3
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (5)

Ons actuele woningaanbod

17
koopwoningen aangeboden
8
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

59
woningen verkocht of verhuurd
14
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Bosboom Toussaintstraat 54 hs
1054 AV Amsterdam

Contactgegevens

Website
Bel: 020-5893070 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar