Over ons

Zo'n grote verandering als zich de laatste paar jaren op de onroerendgoed markt heeft voorgedaan hebben slechts weinigen kunnen voorspellen. Nu is het extra van belang dat u zich goed vertegenwoordigd weet bij of het verkopen van een huis of het aankopen hiervan. Ook een goede inschatting van de waarde is nu extra belangrijk! 

Bij Veldpape Makelaarskantoor weet u zich gesteund door Aandacht Vakmanschap en Ervaring. Het team van Veldpape Makelaarskantoor bestaat uit: Mario Veldpape makelaar, Anja Veldpape assistent makelaar en Mireille Veldpape als ondersteuning. Veldpape Makelaarskantoor in 's-Hertogenbosch bestaat sinds 1982.

Mario Veldpape is makelaar sinds 1973 en heeft diverse ups en downs in de onroerend goed markt meegemaakt en hierop ingespeeld. Hij heeft zich gespecialiseerd in het mee veranderen om nieuwe situaties op de onroerend goed markt het hoofd te bieden. Zo is volgens ons principe geen opdracht tot aan- of verkoop gelijk aan een andere; Iedere opdracht kent zijn eigen specifieke problemen en oplossingen daarvoor; geen eenduidig sjabloon voor een opdracht maar diversiteit en wel in nauw overleg met de opdrachtgever. Voor onze werkzaamheden berekenen wij een redelijke, concurrerende courtage. Een tarief “op maat” voor deelwerkzaamheden is mogelijk

U ziet wel, wij zijn geen groot makelaarskantoor.  U kunt ons dan ook niet alleen onder kantooruren maar ook daarbuiten bereiken! (kantoor aan huis) En een voordeel van deze kleinschaligheid: U krijgt extra persoonlijke aandacht.

Van harte hoop ik dat u de weg naar ons kantoor zult vinden!

Mario Veldpape

Certificeringen:

VastgoedCert   N.V.M.-lid   N.W.W.I. en N.R.V.T. -taxateur

Gediplomeerd Taxateur Bijzonder Beheer

Wat we doen

Certificering
NWWI, VastgoedCert en NVM
Diploma
Taxateur Bijzonder Beheer

Veldpape Makelaarskantoor

Kruiskampsingel 349,
5224 KK Den Bosch
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

1
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Kruiskampsingel 349
5224 KK Den Bosch

Postadres

Postbus 2172
5202 CD 's-Hertogenbosch

Contactgegevens

Website
Bel: 073-6217506 Bel
Stuur e-mail

Veldpape Makelaarskantoor