Slippens Vermeer

Over ons

Ons kantoor

SlippensVermeer Makelaars en Taxateurs o.g. is een jong makelaarskantoor, dat zowel de particuliere markt (woningen) als de zakelijke markt (bedrijfshuisvesting) bedient.

In januari 2000 is het kantoor door Paul Slippens en Pascal Vermeer opgericht. Sinds die tijd heeft SlippensVermeer al een belangrijke plaats in de markt veroverd. Beide partners zijn zelf als makelaar op het kantoor werkzaam. Pascal Vermeer is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen, Paul Slippens voor de aan- en verkoop en tevens verhuur van commercieel onroerend goed.

Enthousiasme is de sleutel tot succes bij SlippensVermeer. We bieden u als klant veel service en betrekken u in het totale aan- of verkoopproces. Onze uitgangspunten hierbij zijn een no-nonsense aanpak en klantgerichte oplossingen. Het begeleiden en adviseren van onze opdrachtgevers en uiteindelijk de meest optimale prijs voor hen te realiseren is voor ons telkens weer de uitdaging.

De aankoop

De aankoop van een huis is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig NVM makelaar.
Onze dienstverlening bij de aankoop van een huis begint meestal met een oriënterend gesprek. We inventariseren samen wat u wel en wat u niet wilt. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar uw droomhuis. Continu zijn wij alert op het aanbod in de markt. Dat doen we op verschillende manieren.

Uiteraard zoeken we voor u in ons eigen woningaanbod. Daarnaast zijn wij via het NVM uitwisselingssysteem volledig op de hoogte van het aanbod van alle makelaars die bij de NVM zijn aangesloten. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij verder goede contacten met niet aangesloten NVM kantoren en particulieren. Deze ingrediënten vormen de basis voor een succesvolle zoekopdracht. Telefonisch, per fax of per e-mail houden wij u op de hoogte van het aanbod.

Wij begeleiden u bij het bezichtigen van panden die aan uw wensen voldoen. Hebben we de ideale woning voor u gevonden, dan adviseren wij u over alle aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken: de marktwaarde, de ligging, de bestemming, de bouwkundige staat.

Wij adviseren u over de prijs en voeren voor u de onderhandelingen. Voor u de meest optimale prijs realiseren is voor ons de uitdaging. Maar we hebben ook oog voor andere belangrijke voorwaarden zoals bijvoorbeeld de aanvaardingstermijn. Als de koop rond is neemt SlippensVermeer samen met u de koopakte door. Kort voor de notariële overdracht controleren we met u nog een keer de woning. Het aankoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van het pand plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wilt u meer informatie dan bent u van harte welkom voor een verhelderend gesprek op ons kantoor.

NVM makelaar

Slippens Vermeer

Pastoor Harkxplein 4,
5614 HX Eindhoven
Alle contactgegevens

Ons actuele woningaanbod

10
koopwoningen aangeboden
1
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

76
woningen verkocht
16
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Pastoor Harkxplein 4
5614 HX Eindhoven

Contactgegevens

Website
Bel: 040-2129088 Bel
Stuur e-mail