ERA Makelaardij 't GOOI

ERA Makelaardij ’t GOOI is een klein maar actief en persoonlijk kantoor.

Over ons

ERA Makelaardij ’t GOOI is een klein maar actief en persoonlijk kantoor, sinds 2001 gevestigd in HILVERSUM (voorheen Rietveld ERA Makelaars Hilversum). Op deze pagina zullen wij ons persoonlijk aan u voorstellen, allereerst willen wij u iets over ons kantoor en onze werkwijze vertellen.

Sinds de start van ons kantoor hebben wij ervoor gekozen om naast ons NVM lidmaatschap ons ook aan te sluiten bij ERA Nederland.
Wij zijn NVM Makelaar omdat deze makelaarsvereniging naast verreweg de grootste makelaarsorganisatie van Nederland, tevens borg staat voor een grote kwaliteit en vakkennis, die door permanente educatie ook jaarlijks op een hoog peil word gehouden. Er zijn circa 3.500 NVM Makelaars in Nederland.
Om deze reden hebben wij ons ook aangesloten bij ERA Nederland en zijn wij heel erg trots dat wij de enige ERA Makelaar in HILVERSUM zijn en een van de slechts 3 ERA Makelaars in ’t GOOI.

ERA is een makelaarsorganisatie die u over de hele wereld tegen zult komen, in vele landen waar u op vakantie gaat ziet u het kenmerkende ERA logo en de bijzonder opvallende ERA tuinborden. Indien u uw woning bij ons kantoor in de verkoop zet maakt u ook onderdeel uit van deze verkooporganisatie.
ERA Makelaars onderscheiden zich door een hoge graad van service en een groot aantal unieke verkoopstrategieën, graag lichten wij deze eens in een persoonlijk gesprek aan u toe, niet voor niets is de ERA slogan….. ‘STERK DOOR SERVICE”!

Uiteraard treft u op onze site ook de vele unieke voordelen van ERA reeds aan, wij voegen daar nog onze persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme aan toe!

Arjen van der Burg

Voor de buitendienst krijgt u te maken met onze makelaar taxateur Arjen van der Burg die inmiddels ruim 23 jaar ervaring heeft in de Gooise NVM makelaardij. In de praktijk betekend dit dat Arjen niet alleen bij u langs komt voor een verkoopadvies maar ook voor de opname van uw woning (bij verkoop) en voor alle bezichtigingen. Ook de onderhandelingen bij aan- en verkoop worden door hem verzorgd. Bij ons doet dus niet een assistent of collega die het dossier niet kent de bezichtigingen en/of onderhandelingen.

Arjen heeft zich gespecialiseerd in aan- en verkoop van bestaande woning; waarbij juist de afwisseling in de diverse prijssegmenten hem erg aanspreekt. Hij zal dus met even veel enthousiasme en gedrevenheid een woning van € 150.000,- aan- of verkopen, maar voelt zich ook prima thuis in het hoge prijssegment en alles wat daar tussen zit.
Een andere passie van Arjen is ‘Waterwonen’; wonen aan of op het water. Door ruime persoonlijke ervaring (ook in watervilla’s woonarken) is hij uw ideale gesprekspartner.

Sabine Schultze Kool

De binnendienst wordt bezet door Sabine Schultze Kool die volledig op de hoogte is van de stand van zaken rond uw opdracht of u hierover binnen enkele minuten kan informeren.
Vanaf de start van ERA Makelaardij ’t GOOI in 2001 (vh Rietveld ERA Makelaars) is Sabine hier de secretaresse en heeft het kantoor zien groeien. Door de diversiteit in de werkzaamheden en de vaak leuke telefonische contacten is het voor haar gemakkelijk enthousiast en gemotiveerd te blijven.

Doordat Arjen en Sabine altijd samen 1 op1 hebben gewerkt zijn zij goed op elkaar ingespeeld en kunnen op deze manier optimale service verlenen.
Mede hierdoor zult u, als cliënt van ons kantoor, zich snel bij ons 'thuis' voelen.

Kortom; korte lijnen, een klein hecht team om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw aan- en/of verkoop en u alle rompslomp uit handen te nemen.

Wat we doen

Certificering
NVM, ERA en BGM Makelaar
NVM makelaar

ERA Makelaardij 't GOOI

Utrechtseweg 5,
1213 TK Hilversum
Vandaag geopend op afspraak, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens

Beoordelingen

De communicatie loopt vlot, Arjen heeft goede kennis van zaken. Reageert super snel. Wij zijn erg tevreden.

13 maart, Verkoper Naarderstraat 22 B
9,7

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 10 klanten deze makelaar:

 • 9,7
  Lokale marktkennis
 • 9,8
  Deskundigheid
 • 9,6
  Service en begeleiding
 • 9,6
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (44)

Ons actuele woningaanbod

9
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

22
woningen verkocht
4
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (1)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

Contactgegevens

Website
Bel: 035-6716700 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:45 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

ERA Makelaardij 't GOOI