Sträter ERA Makelaardij

Over ons

U hebt groot gelijk om te kiezen voor STRÄTER ERA MAKELAARDIJ

Onze makelaardij is van oudsher een familiebedrijf. In de tachtiger jaren opgezet door Paul en Loes Sträter (beiden nog steeds betrokken bij het kantoor) en nu sinds enige jaren al weer voortgezet door Joost Sträter (beëdigd en gecertificeerd makelaar) en Corien Sträter (gecertificeerd makelaar). Het positieve daarvan is u vast duidelijk. Wij maken er absoluut geen punt van om met elkaar ’s avonds of in het weekend de lopende zaken door te spreken. Echt iedereen is van alles op de hoogte.

Voor u als potentiële koper heeft dat alleen maar voordelen. Als u belt, weet ieder van ons wie u bent, wat u zoekt en of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn. Kennis en kunde is bij ons in ruime mate aanwezig. Wij raden u dan ook met klem aan daarvan te profiteren.
Wij begeleiden u plezierig en deskundig bij alle trajecten van het zoeken, beoordelen, onderhandelen, inspecteren tot het uiteindelijk kopen van de voor u ideale woning. Natuurlijk zijn we er dan nog niet. Ook de “nazorg” is bij ons in goede handen. Schroomt u niet ons te bellen om een afspraak te maken.

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Vertrouwen, begrip en interesse daar gaat het om en wij gaan ervan uit dat wij u dat kunnen bieden.

Sträter ERA Makelaardij

Soesterbergsestraat 32 A,
3768 EJ Soest
Alle contactgegevens

Beoordelingen

Het contact was prima, de begeleiding evenzeer! De opgemaakte informatie zag er meer dan prima uit. De gemaakte foto shoot gaf de realiteit prima aan,...

6 mei, Verkoper Florence Nightingalelaan 3
95

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 16 klanten deze makelaar:

 • 9,5
  Lokale marktkennis
 • 9,6
  Deskundigheid
 • 9,5
  Service en begeleiding
 • 9,4
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (48)

Aankoop

Zodra er een gemiddelde beschikbaar is zal deze hier verschijnen. Tot die tijd kan je beoordelingen lezen die ouder zijn dan 24 maanden.

Alle beoordelingen (1)

Ons actuele woningaanbod

6
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

26
woningen verkocht of verhuurd
6
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Soesterbergsestraat 32 A
3768 EJ Soest

Contactgegevens

Website
Bel: 035-6016151 Bel
Stuur e-mail

Sträter ERA Makelaardij