Van Der Linde Makelaardij

Gewoon dichtbij!

Over ons

Van Der Linde Makelaardij is inmiddels een niet meer weg te denken speler op de makelaarsmarkt van de NO Veluwe. Sinds de zomer van 2008 verlenen wij op een eigentijdse, laagdrempelige, persoonlijke en betrokken wijze diensten bij het verkopen, aankopen, verhuren, aanhuren en taxeren van onroerende zaken.

Of u nu uw woning wilt verkopen, behoefte heeft aan professionele begeleiding bij het kopen van een woning, uw winkel wilt verhuren, een beleggingspand wil kopen of verkopen, Van Der Linde Makelaardij zal u hierbij optimaal van dienst zijn.

Het zijn niet de diensten die wij verlenen die bijzonder zijn. Nee, de manier waarop wij met ons team ons werk invullen, dat is wat ons onderscheidt. Wij vullen dat in met een lange termijn visie. De klant staat centraal en dient op een persoonlijke en betrokken wijze geholpen te worden. Wij zijn er van overtuigd dat dat de beste reclame is. Een tevreden klant is de beste ambassadeur.

Om ons werk goed te kunnen doen beschikken wij uiteraard over uitgebreide ervaring in ons vakgebied. De regio kennen wij op ons duimpje. De medewerkers komen hier vandaan en wonen hier. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waar we bij onze werkzaamheden zeer nuttig gebruik van maken.

Ook moderne communicatiemiddelen, een up-to-date automatiseringssysteem, een goed bereikbare en overzichtelijke website (ook voor mobiel gebruik), etc. spreken voor zich in onze bedrijfsvoering, evenals het presenteren van ons aanbod op de bekendste website funda.nl.

Het presenteren van de objecten neemt een steeds belangrijker plaats in. Wij zijn ons hier zeer van bewust en daarom besteden wij hier bijzonder veel aandacht aan. Onze eigen fotografe Mandy Ruitenberg verzorgt geheel in eigen beheer de persoonlijke styling van uw woning en zij maakt een uitstekende fotoreportage. Zij maakt hiervoor gebruik van een professionele digitale Nikon camera met een uiterst lichtsterke groothoek lens. Op internet worden objecten voorzien van een verzorgde en complete fotogalerij inclusief duidelijke plattegronden en een uitgebreide brochure welke is te downloaden. Hierdoor worden onze objecten op een prominente positie getoond op funda.nl. 

Belangstellenden (kopers, huurders) kunnen rekenen op een eerlijke, duidelijke en transparante begeleiding. Belangenverstrengeling zal niet voorkomen in onze dienstverlening.

Van Der Linde Makelaardij is gespecialiseerd in moderne makelaardiensten en legt zich enkel hierop toe. Geen beslommeringen of belangenverstrengeling met hypotheken en verzekeringen. De focus ligt volledig op een optimale begeleiding van onze cliënten.

Uiteraard kunnen wij u doorverwijzen naar een goede hypotheek- of verzekeringsadviseur, bouwkundige, jurist e.d. Schroom niet ons te vragen om u door te verwijzen.

Hebt u een specifieke woonwens? Wij vinden het een enorme uitdaging om samen met u de markt te verkennen en u te helpen bij het vinden van die woning die voldoet aan uw woonwensen! Na het vinden van uw droomhuis kunt u bij ons rekenen op een professionele begeleiding bij het aankopen. Graag maken wij een afspraak om hierover met u van gedachten te wisselen.

Overweegt u om te gaan verhuizen? Denkt u er over om een bedrijf te beginnen of bent u op zoek naar een andere bedrijfsruimte of kantoor? Maak uw wensen aan ons kenbaar. Graag zoeken wij samen met u naar de ideale oplossing.

Belt u gerust voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard bent u welkom op ons kantoor aan de Klokbekerweg 18 te Elburg of aan het Centrumplein 66 op 't Harde. De koffie staat klaar!

Wat we doen

Website,Website
Vdlindemakelaardij.nl; funda.nl,vdlindemakelaardij.nl, funda.nl
Doelgroepen
Starters, Gezinnen en Senioren
Diensten
Verkoop, Aankoop , Taxaties en Verhuur
Gecertificeerd
VastgoedCert, NVM, NWWI en NRVT
NVM makelaar

Van Der Linde Makelaardij

Centrumplein 66,
8084 AZ 't Harde
Vandaag geopend tot 17:15, telefonisch bereikbaar tot 17:15
Alle contactgegevens

Beoordelingen

Wij hebben onze makelaar als zeer vlot en kundig ervaren. Er werd goed gecommuniceerd en de verkoop is vlot verlopen. Algehele ervaring; een zeer nett...

17 september, Verkoper Parkweg 11
9,0

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 26 klanten deze makelaar:

 • 9
  Lokale marktkennis
 • 9,1
  Deskundigheid
 • 9,4
  Service en begeleiding
 • 8,7
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (36)
10,0

Verhuur

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 1 klanten deze makelaar:

 • 10
  Lokale marktkennis
 • 10
  Deskundigheid
 • 10
  Service en begeleiding
 • 10
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (2)

Ons actuele woningaanbod

10
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

52
woningen verkocht of verhuurd
1
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (2)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Centrumplein 66
8084 AZ 't Harde

Contactgegevens

Website
Bel: 0525 686063 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 8:30 - 17:15
Dinsdag Di 9:00 - 17:15
Woensdag Wo 8:30 - 17:15
Donderdag Do 8:30 - 17:15
Vrijdag Vr 8:30 - 17:15
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:30 - 17:15
Dinsdag Di 8:30 - 17:15
Woensdag Wo 8:30 - 17:15
Donderdag Do 8:30 - 17:15
Vrijdag Vr 8:30 - 17:15
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Van Der Linde Makelaardij