Rentmeester Makelaardij

Al 20 jaar uw specialist in aankoop, verkoop, taxatie en gratis waardebepaling.

Over ons

Makelaar Bas Rentmeester heeft zich in de afgelopen 22 jaar bewezen als een betrouwbare, deskundige en met u mee denkende makelaar. Binnen het vakgebied wonen verricht Rentmeester Makelaardij alle voorkomende diensten m.b.t. de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. 

Verkoop:                                                                                                                         Wanneer u uw woning wenst te verkopen, komt Bas Rentmeester geheel vrijblijvend bij u langs om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Daarnaast krijgt u uitleg over het verloop van het verkooptraject, de uitgebreide marketing welke Rentmeester Makelaardij kan bieden en de bijbehorende courtage. Rentmeester Makelaardij is op de hoogte van wat er in de markt speelt en spreekt de juiste kanalen aan om een perfecte match tot stand te brengen tussen de te verkopen woning en de kopers. Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Aankoop
Een huis kopen lijkt eenvoudig tegenwoordig. Even zoeken op funda, zelf bezichtigen, een beetje onderhandelen en vervolgens een contractje downloaden van internet. Maar hoe weet u of de vraagprijs wel reëel is en heeft u voldoende ervaring met onderhandelen? Weet u wie u aansprakelijk kunt stellen als er verborgen gebreken aan het licht komen? Of welke ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst voor u belangrijk zijn? Neem geen onnodige risico’s en laat u – net als bij een kunstaankoop – door een expert adviseren: neem Rentmeester Makelaardij als aankoopmakelaar mee!

Taxaties
Wanneer u voor de koop van een huis een financiering nodig heeft of als u besluit uw huidige financiering over te sluiten, heeft u een taxatierapport nodig. Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Het register waarin de taxateur ingeschreven staat, waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur.
Kiest u voor uw taxatieopdracht een Register-Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), dan weet u zeker dat u zaken doet met een specialist. Rentmeester Makelaardij voldoet aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid, houdt zijn vakkennis op peil, werkt conform de gedrags-/ en beroepsregels en onderwerpt zich aan het tuchtrecht.
Het tarief van de taxatie is afhankelijk van het type woning en het doel van de taxatie, vraag vrijblijvend het tarief bij ons op.

  What do you want to do ? New mailCopy

  What do you want to do ? New mailCopy

Rentmeester Makelaardij

Willem II-straat 17,
5038 BA Tilburg
Vandaag gesloten, telefonisch bereikbaar tot 13:00
Alle contactgegevens

Beoordelingen

Bas, van Rentmeester Makelaardij is een vriendelijke, deskundige makelaar die je steeds goed op de hoogte houd over de stand van zaken. Het winkelpand...

28 juni, Verkoper Besterdring 103
95

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 43 klanten deze makelaar:

 • 9,4
  Lokale marktkennis
 • 9,6
  Deskundigheid
 • 9,7
  Service en begeleiding
 • 9,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (85)

Ons actuele woningaanbod

11
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

49
woningen verkocht
3
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Willem II-straat 17
5038 BA Tilburg

Postadres

Meijerij 3
5133 CS Riel

Contactgegevens

Website
Bel: +31138200162 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za 10:00 - 13:00
Zondag Zo Niet bereikbaar

Rentmeester Makelaardij