Van den Bosch Makelaars B.V.

Je huis verkoop en koop je bij een echte kenner!

Over ons

Het kantoor van Van den Bosch makelaars is gevestigd in Dongen én Tilburg (De Reeshof). In 1992 opende Van den Bosch makelaars zijn deuren in Dongen en richtte zich in de eerste jaren met name op de woningmarkt. In 2006 zijn we naast de woningmarkt ook de bedrijfsonroerend goed markt gaan bedienen. Per 10 september 2018 is het kantoor in De Reeshof (Tilburg) geopend. Vastgoed-engineers Henk Goos en Koen Dirkse zijn de drijfveren achter Van den Bosch makelaars.

Henk Goos is sinds 1994 werkzaam in de makelaardij bij Van den Bosch makelaars, Koen Dirkse begon zijn carrière bij Van den Bosch makelaars in 1996, daarna een periode van 8 jaar werkzaam in de zakelijke financiële dienstverlening, vervolgens heeft hij in 2006 zijn rentree gemaakt bij Van den Bosch bedrijfsmakelaars. In juni 2014 is Paul Bedaf als makelaar het kantoor in Dongen komen versterken. Vanaf september 2018 is hij tevens werkzaam vanuit het kantoor in De Reeshof te Tilburg.

Binnen ons kantoor, dat bestaat uit een jong dynamisch team van 8 mensen, zijn de lijnen kort, wat zorgt voor een persoonlijk en informeel contact. We onderscheiden ons door een vernieuwende en heldere professionele benadering van uw huisvestingsvraagstuk, of het nu gaat om een woning of een bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw. In de afgelopen jaren hebben wij het vertrouwen gekregen van vele opdrachtgevers, zowel van particulieren als professionele partijen, zoals ontwikkelaars, corporaties, notarissen en accountants. Zij doen met regelmaat een beroep op ons. Ons kantoor houdt zich bezig met bemiddeling en advies bij aan- en verkoop van woningen gebruikmakend van een uitgebreid regionaal netwerk. Onze diensten zijn nooit een standaardproduct, samen met u als opdrachtgever gaan wij op zoek naar uw ideaalplaatje. We richten ons bij aan- en verkoop van woningen met name op Dongen en omgeving. Om de kans op een geslaagde transactie zo groot mogelijk te maken, staan wij op elk moment voor u klaar. Met diverse diensten. We kunnen een vrijblijvende waardebepaling van uw huis verrichten. Maar ook een officiële taxatie behoort tot de mogelijkheden. Zo gewenst, kijken we hoe courant een huis is, of er eventuele juridische haken of ogen aan kleven en hoe bijvoorbeeld het bestemmingsplan eruit ziet.

Onroerend goed kopen, verkopen, huren of verhuren doet u immers niet elke dag, daarom wilt u erop vertrouwen dat het goed gebeurt. Bij ons weet u zeker dat alles tot in de puntjes wordt geregeld! Wij streven ernaar om een voor u zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Wij staan midden in de maatschappij en spreken de hele dag mensen om ons heen. We horen wat er speelt willen daaraan ook onze bijdrage leveren. Wij steunen dan ook een aantal doelen en verenigingen.

Professionele waardebepaling 

Grootte, afwerking, ligging, omgeving, bouwjaar. Het zijn allemaal factoren die invloed hebben op de waarde van uw woning. De makelaars van Van den Bosch vertellen u tijdens een persoonlijk gesprek hoe de waarde van uw woning tot stand komt. Heeft u concrete verkoopplannen, dan kan bijvoorbeeld ook de snelheid waarmee u uw woning wilt verkopen een rol spelen.  Een woning verkopen is immers altijd maatwerk. 

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Staat uw woning al lang te koop en wilt u graag een second opinion? Of bent u gewoon benieuwd naar de actuele waarde van uw woning? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling zonder verplichtingen.  

Vestiging Reeshof Tilburg
Ketelhavenstraat 93
5045 NG Tilburg
Telefoonnummer 013-2036614

Vestiging Dongen
Mgr. Poelsstraat 1 a
5103 BD Dongen
Telefoonnummer 0162-321616

WhatsApp 06-31252515

Wat we doen

Doelgroepen
Gezinnen, Starters, Alleenstaanden en Senioren
Aanbod
Woningen, Appartementen en Vrijstaande woningen
Certificering
NWWI, VastgoedCert, NVM, NVM Makelaars en NRVT
Diensten
Verkoop, Aankoop , Taxaties en diverse verkoop en aankoop pakketten
Dienstverlening
Verkoop, Aankoop, Taxaties, persoonlijk en onafhankelijk
Website
Www.vandenboschmakelaars.com
Facebook
Https://www.facebook.com/vandenboschmakelaars/
Instagram
Wonenindereeshof
Twitter
Https://twitter.com/makelaardongen?lang=nl

Van den Bosch Makelaars B.V.

Ketelhavenstraat 93,
5045 NG Tilburg
Vandaag geopend op afspraak, telefonisch niet bereikbaar
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

De totale verkoopreis was een groot succes. Vanaf de eerste kennismaking tm de eind inspectie is alles perfect en in een zeer vriendelijke sfeer afgeh...

25 juni, Verkoper Willem de Zwijgerlaan 67
94

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 55 klanten deze makelaar:

 • 9,5
  Lokale marktkennis
 • 9,5
  Deskundigheid
 • 9,3
  Service en begeleiding
 • 9,3
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (56)

Ons actuele woningaanbod

10
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

77
woningen verkocht
2
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (8)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Ketelhavenstraat 93
5045 NG Tilburg

Contactgegevens

Website
Bel: (+31) 13 203 66 14 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:00
Dinsdag Di 9:00 - 17:00
Woensdag Wo 9:00 - 17:00
Donderdag Do 9:00 - 17:00
Vrijdag Vr 9:00 - 17:00
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar

Van den Bosch Makelaars B.V.