Emil NVM Makelaars

Goed wonen, lekker leven

Over ons

Bij een woning (ver)kopen komt heel wat kijken. Deskundig advies van een betrouwbare makelaar maakt hierbij een groot verschil! Emil NVM Makelaars is je graag van dienst!

Emil NVM Makelaars staat voor trendsettend, betrokken en net even anders. We zijn een jong kantoor gevestigd in het oude centrum van Voorburg en zijn gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI) taxaties van woningen en appartementen. Verder hebben we een goed marktaandeel in de Haagse woningmarkt en veel ervaring en expertise in de aan- en verkoop van woningen in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer en LeidenZoals we hier op kantoor altijd roepen, we zijn actief van Scheveningen tot Zoetermeer en van Leiden tot Kijkduin!

Huis verkopen
Als trendsettend makelaarskantoor zitten wij nooit stil en zijn we altijd opzoek naar de laatste innovaties. Om deze reden weten wij dat de presentatie van een woning ontzettend belangrijk is. Daarom presenteren we jouw woning niet alleen met foto’s maar ook met een Virtual 3D tour. Hiermee kunnen woningzoekenden thuis vanaf de bank (met een VR-bril) door de woning heenlopen. Deze extra beleving zorgt voor een beter beeld van de woning, waardoor er een goede voorselectie wordt gemaakt en alleen de écht geïnteresseerden overblijven. Geen onnodige bezichtigingen dus! Bekijk onze website voor een voorbeeld van een Virtual 3D tour en ontdek op welke manieren we jouw woning nog meer presenteren. 

Huis kopen
Je wilt graag een woning kopen in regio Haaglanden en een nieuw thuis creëren. Maar hoe pak je dit aan en hoe gaat dit verder in zijn werk? Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Daarom is het handig om een aankoopmakelaar in te schakelen! Emil NVM Makelaars begeleidt en ontzorgt bij de aankoop van een woning! Zo gaan we mee met bezichtigingen, kijken we of de vraagprijs wel reëel is, geven we tips en advies en voeren de onderhandelingen uit als jouw persoonlijke aankoopmakelaar. Dit doen we altijd met een kritische blik en vanuit het standpunt dat de opdrachtgever voorop staat! Het gaat immers om iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. 

NWWI en NHG taxatie
Naast de aankoop en verkoop van woningen kun je ook bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende gratis waardebepaling en een NWWI of NHG taxatie. Door onze ruime ervaring weten we precies wat er speelt op de woningmarkt in de regio Haaglanden.

Persoonlijk & betrokken
Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact en persoonlijke aandacht. Bij elke stap in het proces wordt je op de hoogte gehouden en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Voor ons is de opdrachtgever de hoofdpersoon. We (ver)kopen iemands grootse bezit en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het (ver)kopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld onze werkwijze, de woningmarkt bij jou in de buurt of wat wij specifiek voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op, want wij staan je graag te woord! Ook komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een goede match en fijne klik is namelijk ontzettend belangrijk! Bekijk ook onze website voor nog veel meer informatie! 

Emil NVM Makelaars| goed wonen, lekker leven

Wat we doen

Diensten
Verkoop, Aankoop, Gratis Waardebepaling, Verhuur en (NWWI) Taxaties
Aanbod
Eengezinswoningen, Herenhuizen, Hoekwoningen, 2-onder 1 kapwoningen, Vrijstaande woningen en Appartementen
Taxaties (NWWI)
Deskundig, zorgvuldig, volledig en binnen 4 dagen gereed
Website
Overzichtelijk en up to date! Onderscheidende, professionele foto's, plattegronden, video en brochures downloaden en uitgebreide informatie.
Doelgroepen
VastgoedCert, NWWI, NRVT en NVM
NVM makelaar

Emil NVM Makelaars

Parkweg 18,
2271 AJ Voorburg
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

Emil is een fijne makelaar, ik ben zeer tevreden over hem. Contact onderling verliep heel soepel. Emil is communicatief heel duidelijk en transparant....

Gisteren, Aankoper Prins Bernhardlaan 146
9,3

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 44 klanten deze makelaar:

 • 9,4
  Lokale marktkennis
 • 9,3
  Deskundigheid
 • 9,4
  Service en begeleiding
 • 9,2
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (44)
8,8

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 20 klanten deze makelaar:

 • 8,7
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 9
  Deskundigheid
 • 8,9
  Onderhandeling en resultaat
 • 8,9
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (20)

Ons actuele woningaanbod

24
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

79
woningen verkocht
40
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Parkweg 18
2271 AJ Voorburg

Contactgegevens

Website
Bel: 070-3555722 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Op afspraak
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar