office-banner
Nienaber Muiden

Nienaber Muiden

9,6 (12 beoordelingen)

De makelaar in Muiden, Weesp en Bussum!

Sinds 2020 nu ook in Muiden!

Nienaber Makelaars breidt opnieuw uit. Met vestigingen in Weesp, Bussum en Almere, vanaf nu ook in Muiden. In Muiden werken we samen én vanuit het kantoor van Financieel Adviesbureau Gerben de Boer. Een makelaarskantoor en adviesbureau onder één dak, zodat je een woning kunt (ver)kopen en direct je geldzaken kunt laten regelen. Wij zijn gevestigd aan de Sluisstraat 9 in Muiden. Een karakteristiek pand op een uitstekende zichtlocatie.

Heb je verhuisplannen, maak dan persoonlijk kennis met je persoonlijke makelaar Marie-José Exel of Arjan Herngreen. Beiden zijn Register Makelaar en Register Taxateur en zeer goed bekend in de regio doordat ze meer dan 12 jaar werkzaam zijn bij Nienaber Weesp. Wij hebben veel lokale marktkennis, zorgen voor een zorgeloze deal en hebben een frisse toon. Opdrachtgevers (vestiging Weesp; 250+) waarderen onze dienstverlening met een 9,3. Je kunt ons onder andere inschakelen voor een succesvolle verkoop of zorgeloze aankoop van een woning. Een taxatierapport is natuurlijk ook mogelijk.

Een eerste indruk van de makelaars:

Uw persoonlijke makelaar Arjan Herngreen (Register Makelaar en Register Taxateur)

Sinds een stage toen ik achttien was, ben ik verknocht aan de makelaardij. Werk dat ik dagelijks met passie doe! Na het afronden van mijn studie HBO Makelaardij in 2005 ben ik fulltime aan de slag als woningmakelaar. Sinds 2007 werk ik voor Nienaber Weesp, één jaar later behaalde ik mijn praktijkdiploma, waardoor ik sindsdien Register Makelaar en Register Taxateur ben. Mijn specialismen zijn verkoop, aankoop, taxeren en verhuur van woningen. Opdrachtgevers waarderen mijn deskundige en duidelijke adviezen, servicegerichte en actieve houding en persoonlijke communicatie.

Uw persoonlijke makelaar
Marie-José Exel (Register Makelaar en Register Taxateur)

Al bijna 20 jaar woon ik in Weesp en ben sinds 2008 werkzaam bij Nienaber Makelaars in Weesp. Ik ben goed op de hoogte van de woningmarkt in Gooi en Vechtstreek. Vooral in Weesp met zijn gevarieerde woningaanbod ben ik als geen ander bekend: van karakteristieke woningen in het oude centrum tot nieuwbouwprojecten. Elke buurt heeft zijn eigen charmes. Dat maakt het soms lastig voor mensen om een beslissing te nemen. Zeker omdat het kopen van een huis vaak een emotioneel proces is. Juist dan maak ik als makelaar het verschil. Ik kan me goed kan inleven in de woonwensen van mijn cliënten maar verlies de zakelijke kant niet uit het oog. Of het nu om de aankoop of verkoop van een woning gaat, u kan van mij altijd een eerlijk advies verwachten.

Nienaber:

Nienaber bestaat al vanaf 1919 en is daarmee het oudste makelaarskantoor in de regio. Met gepassioneerde medewerkers is Nienaber Makelaars zeer sterk vertegenwoordigd in de regio en actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij, alsmede het vastgoedmanagement. Wij zijn aangesloten bij de NVM, vastgoedcert, NRVT en Funda. Nienaber Makelaars is een kantoor met veel kennis en kunde aan boord.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Duits, Engels en Nederlands

 • Diensten

  Financieel advies, verkoop, aankoop, verhuur, taxaties, nieuwbouw, woningstyling, woningfotografie en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, monument en nieuwbouw

Beoordelingen

Gemiddelde van 12 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (12)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • J.J. (Arjan) Herngreen - NVM-makelaar

  J.J. (Arjan) Herngreen

  NVM-makelaar

 • M.J. (Marie-José) Exel - NVM-makelaar

  M.J. (Marie-José) Exel

  NVM-makelaar

 • N.E.(Nienke) van de Heisteeg - Commercieel medewerker

  N.E.(Nienke) van de Heisteeg

  Commercieel medewerker

 • M.W. (Mark) Wiegers - Directeur

  M.W. (Mark) Wiegers

  Directeur

Contact

Adres & openingstijden

Sluisstraat 9
1398 AS MUIDEN
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag 10:00-13:30
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

(+31) 294 41 71 18