KockvanBenthem Makelaars

office-banner
KockvanBenthem Makelaars

KockvanBenthem Makelaars

9,2 (73 verkopers)

De sleutel tot uw woonplezier!

KockvanBenthem Makelaars wil een sleutelrol innemen in het zoeken naar woonplezier. Het sleutelgat uit ons logo is dan ook de essentie van ons bedrijf.
De specialisten in ons bedrijf hebben het woonplezier als uitgangspunt en als doel. Als we de makelaar van de verkopende partij zijn, dan is het van belang te weten welk woonplezier de woning kan bieden. Dit woonplezier uit zich op meerdere punten. Alles begint met hoe de woning overkomt, 'hoe smoelt ze'. Daarna spelen grootte van kavel en woning, indeling van de woning een grote rol. Verder zijn er nog de bouwtechnische staat, de omgeving. de financiering mogelijkheden enz..
Al deze punten samen vormen de mate waarin de woning woonplezier biedt. Daar is de taxatiewaarde en dus ook de vraagprijs op gebaseerd. KockvanBenthem Makelaars heeft een grote deskundigheid en expertise op dit vlak. Ze is bovendien helemaal op de hoogte van alle juridische en overige voorwaarden waar een verkoop aan moet voldoen. Wel zo zeker voor u.

Hetzelfde geldt als KockvanBenthem Makelaars gevraagd wordt als makelaar voor de kopende partij op te treden. Daar geldt ook de deskundigheid en expertise. En ook dan zullen onze specialisten de wensen van de koper t.a.v. het woongenot als uitgangspunt nemen. Er wordt een woning gezocht die zoveel mogelijk aan deze wensen voldoet en dus ook binnen het financiële kader valt. Als makelaar ben je minder emotioneel betrokken, nuchterder bij de aankoop van een woning. Daarom is KockvanBenthem Makelaars bij een aankoop een betere onderhandelaar, met de winst voor u.

Een derde activiteit van KockvanBenthem Makelaars is een taxatierapport van de woning. Dat hebt u niet alleen nodig bij de aan- en verkoop van een woning, ook geldverstrekkers eisen een taxatierapport en bij het oversluiten van een hypotheek wordt het gevraagd. En het is noodzakelijk in geval van scheiding of overlijden.

KockvanBenthem Makelaars is als geen ander in staat het woonplezier van u of uw woning inzichtelijk te maken. Ze is een betrouwbare partner en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Activiteiten van KockvanBenthem Makelaars op de particuliere markt zijn:
· Begeleiding aankoop en verkoop
· Begeleiding van huur en verhuur
· Taxaties
· Nieuwbouw

Zakelijke markt
Een goed bedrijfspand is mede bepalend voor het succes van uw onderneming. Het pand moet in alle opzichten passen bij de onderneming. We doelen dan op punten als aanzien en uitstraling, grootte van pand en perceel, indeling en logistiek, technische staat, geografische situering en infrastructuur, gewenste uitbreidingsmogelijkheden enz..

Al deze punten samen bepalen de mate waarin het bedrijfspand bijdraagt aan het succes van de onderneming. Dit bepaalt uiteindelijk de aan-, of verkoopwaarde van een pand. Maar ook de mogelijkheid tot huren of verhuren en de huurprijs die daarmee gepaard gaat.
De mate waarin een bedrijfspand kan bijdragen aan het succes van een onderneming is voor KockvanBenthem Business maatgevend. Of ze nu de makelaar voor de kopende of verkopende, hurende of verhurende partij is. KockvanBenthem Business heeft een ruime deskundigheid en veel expertise in aan- en verkoop van bedrijfspanden. Bovendien is helemaal op de hoogte van alle 'ins and outs' betreffende de juridische en overige voorwaarden die aan een aan- of verkoop verbonden zijn.

Activiteiten van KockvanBenthem Business op de zakelijk markt zijn:
· Begeleiding aankoop en verkoop
· Begeleiding van huur en verhuur
· Taxaties

Graag tot ziens bij KockvanBenthem Makelaars!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Duits, Engels en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties, nieuwbouw, advies, woningfotografie, woningstyling en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, bedrijfsruimte, buitenland, kantoren, monument, nieuwbouw en winkels

Beoordelingen

Gemiddelde van 73 verkopers uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (270)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Han van Benthem - NVM-makelaar

  Han van Benthem

  NVM-makelaar

 • Bert Kock - NVM-makelaar

  Bert Kock

  NVM-makelaar

 • Bob Heinink - Commercieel medewerker

  Bob Heinink

  Commercieel medewerker

 • Daniëlle Knaap - Assistent-makelaar

  Daniëlle Knaap

  Assistent-makelaar

 • Anneloes Bannink - Administratief medewerker

  Anneloes Bannink

  Administratief medewerker

 • Daisy Klieverik - Office manager

  Daisy Klieverik

  Office manager

Contact

Adres & openingstijden

Bisschopstraat 18
7571 CZ Oldenzaal
Vandaag geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0541-522022