Makelaardij de Jong

Makelaardij de Jong

9,0 (27 beoordelingen)

Stuur e-mail
078-6736255

Dé makelaar in de Hoeksche Waard

Welkom bij Makelaardij DE JONG

Met twee vestigingen in Oud-Beijerland en in Puttershoek bestrijkt Makelaardij DE JONG de gehele regio de Hoeksche Waard, waardoor er een grote bekendheid is met de regionale marktomstandigheden. En niet alleen daar. We doen ook zaken in de gehele regio Rotterdam & Dordrecht.

Begonnen in 1982 hebben we inmiddels bemiddeld bij aan- en verkoop van talloze panden, zowel zakelijk als particulier. Een belangrijk pluspunt is daarbij dat we u van a tot z van dienst kunnen zijn. De aan- en verkoop van bestaande woningen, nieuwbouw, zakelijk onroerend goed, taxaties, hypotheken en verzekeringen: u kunt op onze deskundigheid rekenen.

Totale begeleiding

Huizen verkopen is een vak. Dat realiseren we ons bij Makelaardij DE JONG maar al te goed. Daarom nemen we u alles uit handen. Want bij het verkopen van uw huis komt nogal wat kijken. Een goede taxatie bijvoorbeeld.

Daarbij letten we op de ligging, de staat van onderhoud en de bouwtechnische kwaliteiten. Op basis hiervan komen we tot het vaststellen van een reële vraagprijs. Uiteraard behoort eventueel ook het zorgvuldig beoordelen van uw financiële mogelijkheden tot onze taak.

Succesvolle transactie

Het is belangrijk dat uw huis bij aspirant kopers op effectieve wijze onder de aandacht wordt gebracht. Daarvoor hebben we onze etalagepresentatie en brengen we onze woonkrant uit waarin een foto van uw huis wordt opgenomen. Melden de kopers zich dan zorgen wij voor het regelen van de bezichtigingen. Ook de prijsonderhandelingen kunt u aan ons overlaten. Is de verkoop een feit, dan volgt de verdere afhandeling waarbij wij u geheel begeleiden van het opmaken van het koopcontract tot de afwikkeling bij de notaris.

EEN SNELLE VERKOOP EN EEN GOEDE PRIJS DAAR GAAT HET OM!!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  10

Beoordelingen

Gemiddelde van 27 beoordelingen uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (46)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Pieter Repelaerstraat 61 B
3297 BL Puttershoek
Vandaag geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:00
 • Dinsdag 08:30-17:00
 • Woensdag 08:30-17:00
 • Donderdag 08:30-17:00
 • Vrijdag 08:30-17:00
 • Zaterdag 09:00-16:00
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

078-6736255