225

Amstelveen
Van € 850 tot 1.599 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 276 (11 beschikbaar)
  • Wonen 40 tot 68 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project 225

Project 225
225 WHERE LUXURY AND AFFORDABILITY FINALLY MEET

NU IN DE VERHUUR
Alle appartementen zijn te bekijken in de woningzoeker op de project website.

Een schitterend en luxe gebouw in een groene setting, bestaande uit 276 tweekamer-/ driekamerappartementen met eigen tuin of balkon en services die het leven aangenamer maken. Op een centrale locatie in Amstelveen, vlakbij het Stadshart én de Amsterdamse Zuidas. Met huurprijzen in de midden huur vanaf € 850,- en optioneel een eigen parkeerplaats voor je auto en/of scooter.

English summary:
NOW FOR RENT
Check out the project website for more information about the different housing types and register for renting in 225!

A beautiful and luxurious building in a green setting, consisting of 276 two-room / three-room apartments with a private garden or balcony and services that make life more pleasant. At a central location in Amstelveen, near the Stadshart and the Amsterdam Zuidas. With rental prices in the middle rent starting from € 850,- and optional private parking for your car and/or scooter.
Delivery will be in the summer of 2022!

Wonen in TwoTwoFive is wonen in een bijzonder gebouw. Het staat voor hoogwaardige kwaliteit en comfort. De chic ogende lobby met toegang tot de liften, bestaande uit twee verdiepingen, zet de toon. Ruim en met veel licht, stijlvol en schitterend afgewerkt. Het is de plek waar de conciërge klaar staat voor bewoners en bezoekers en waar de BringMe-Boxen het verzenden en ontvangen van pakketjes vergemakkelijken. De lobby is nog maar het begin. Rondom het gebouw genieten bewoners van de groene tuin, die door de hoogteverschillen de sfeer ademt van een rustgevend park. Onder het gebouw bevindt zich de ruime 3-laagse parkeergarage, voorzien van elektrische oplaadpunten voor auto’s, fietsen en scooters en een grote fietsenstalling. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een uitgebreid pakket aan deelmobiliteit, waaronder verschillende typen elektrische (bak)fietsen en tien elektrische deelauto’s. Hier ontbreekt het de bewoners aan niets.

De looks van het gebouw, de perfecte afwerking, de groene balkons, de verdiepingshoge grote ramen en de fraaie tuin rondom het gebouw zorgen voor de unieke uitstraling van TwoTwoFive. Elegant en extravert, stijlvol en grootstedelijk. Een uitstraling die past bij luxe huurappartementen in het hoge segment. TwoTwoFive staat voor betaalbare luxe.

Dankzij de slimme indeling beschikt ieder appartement over tenminste één ruim balkon. De luxe keukens beschikken over alle denkbare apparatuur van topmerk AEG, zoals een combimagnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en koel-vriescombinatie. Het sanitair in het separate toilet en in de badkamer is van designmerk Sphinx. Daarnaast beschikt de badkamer over een ruime douche, thermostaatkranen van Grohe en een designradiator.

TwoTwoFive biedt 7 verschillende woningtypes (van 39,9 tot en met 67,6 m2) met één of twee slaapkamers, elk met minimaal één privé balkon.

Bekijk de project website voor meer informatie over de verschillende woningtypes en schrijf je in voor het huren in 225.

Foto's

Omgeving

De ligging is bijzonder, aan de rand van de stad en tegelijkertijd op een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Je bepaalt zelf of je geniet van de rust van het groen of juist de drukte opzoekt. De levendigheid van het Stadshart van Amstelveen, de rust van het Amsterdamse Bos of de drukte van de Amsterdamse binnenstad. De metro stopt voor de deur (halte Kronenburg) en vanaf TwoTwoFive ben je in zeven minuten bij de Zuidas en de Noord-Zuidlijn, die jou vervolgens in tien minuten naar Station Amsterdam Centraal brengt.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 276 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-345 8 345

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing