PUUUR IJCE

Amsterdam Bouw gestart
Van € 353.175 tot € 667.730 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 17 (geen beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 159 m²
 • Aantal kamers 4

Project PUUUR IJCE

Heb je wel eens gedacht aan het bouwen van je eigen woning? Geen wonder dat je geïnteresseerd bent in het nieuwbouwproject PUUUR IJCE op het splinternieuwe Centrumeiland IJburg in Amsterdam. De kopers van PUUUR IJCE bouwen samen in cpo een prachtig woongebouw met 9 grondgebonden stadswoningen en 16 appartementen van 48 tot 160 m².

De woningen worden compleet opgeleverd met wanden, sanitair en installatie-aansluitingen! Daarnaast is de prijs inclusief gebruik van de gemeenschappelijke ruimte met tuin en het gemeenschappelijke dakterras.

PUUUR IJCE wordt een rainproof, duurzaam, gasloos woongebouw met een eigen inpandige parkeerkelder.
Je denkt mee over de invulling van de gemeenschappelijke ruimte en het dakterras. Er is al een enthousiaste groep kopers en een ervaren architect die hen ondersteunt bij het hele proces. In 2019 start de bouw en in 2020 wordt het mooie woongebouw opgeleverd.

Samen bouwen met zekerheid
Collectief opdrachtgeverschap (cpo) betekent dat de kopers samen de opdrachtgever zijn voor het bouwen van dit woongebouw. De kopers worden goed begeleid door de architect en de bouwgroepbegeleider die veel ervaring hebben met dit soort processen. In het gebouw komen 25 woningen die verschillen qua type en grootte. Woon jij liever in een stadswoning met de voordeur aan de straat en een eigen terras of in een appartement met balkon of dakterras? Er is een gemeenschappelijk terras en een gezamenlijke ruimte waar de bewoners elkaar ontmoeten. Heb jij al ideeën voor de invulling van deze ruimte?

Fijn thuiskomen
Centrumeiland is het eerstvolgende eiland van IJburg. Daarna worden er nog drie eilanden aangelegd, zodat Centrumeiland ook echt in het centrum ligt. Veel nieuwbouw op Centrumeiland wordt in cpo uitgevoerd. Zo hebben de nieuwe bewoners veel invloed op de sfeer en uitstraling van de wijk. De woonblokken staan niet strak in het gelid, maar ze verspringen. Ook is er hoogteverschil aangelegd tussen het midden en de oevers van het eiland. De getrapte omgeving die zo ontstaat en de vele kleine, groene pleintjes maken het een echt gezellige buurt. En auto’s zijn te gast. Vanaf Centrumeiland ben je in 20 minuten bij Centraal Station met de tram. Die tram wordt overigens doorgetrokken naar de nieuwe eilanden, dus de eilanden zijn prima bereikbaar. Lekker wandelen langs de promenade of surfen en zonnen op het Strandeiland. En dan fijn thuiskomen in jouw comfortabele woning in PUUUR IJCE.

Bijzonderheden:
- Mooie architectuur;
- 25 woningen (9 grondgebonden stadswoningen en 16 appartementen);
- Eigen regie;
- Samen gemeenschappelijke ruimte invullen;
- Gezamenlijk terras;
- Grote balkons;
- Rainproof, gasloos, epc 0,1;
- Snel traject;
- Garanties bouw;
- Van 48 tot 160 m²;
- Vanaf € 217.319,-- v.o.n.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Neem snel contact op, dan kun je nog deelnemen aan de volgende themabijeenkomst en samen met de bouwgroep meedenken en meebeslissen over het gebouw.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2018
Start bouw januari 2019

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Stadswoning

  Beneden + bovenwoning Van € 353.175 tot € 667.730 v.o.n.
  • wonen 80 tot 159 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) Verkocht 140 m² wonen 5 kamers € 594.070 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 8) Verkocht 159 m² wonen 5 kamers € 667.730 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 9) Verkocht 158 m² wonen 5 kamers € 641.070 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

PUUUR IJCE

Van € 353.175 tot € 667.730 v.o.n.