Mannoury

Amsterdam
Van € 1.750 tot 2.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 64 (18 beschikbaar)
  • Wonen 80 tot 91 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Mannoury

NU IN VERHUUR! Wees er als eerste bij en schrijf je nu in voor de eerste inschrijfronde tot 11 april! Bekijk alle appartementen via de woningzoeker op de projectwebsite.

Op een van de meest veelbelovende locaties van de stad, vlakbij het Vondelpark en het Rembrandtpark, verrijst Mannoury. Vanaf de zomer van 2021 woon je hier in hoogwaardig ontworpen, betaalbare huurappartementen en luxe vrijesectorwoningen in Amsterdam. Mannoury is een CO2-neutraal gebouw met een missie: laten zien hoe we met slimme innovatieve daken onze steden koeler, duurzamer een leefbaarder kunnen maken.

Mannoury bestaat uit 2 woongebouwen met ieder 64 appartementen van 3, 2 of 4 kamers. Op de 5 en 6e verdieping zijn in ieder woongebouw 2 penthouses. Hier woon je heerlijk in een comfortabel en hoogwaardig appartement, voorzien van grote raampartijen en een groen balkon dat automatisch wordt bewaterd door het slimme dak.

Mannoury is een groene oase in Amsterdam, op enkele minuten afstand van het Vondelpark en de Ring A10. De balkons en daken van het complex zijn het hele jaar door begroeid: een verademing in de stad en verkoelend tijdens warme zomers

Binnen tien minuten sta je in het Vondelpark, midden in Amsterdam of op Schiphol. Gelegen in het zich snel ontwikkelende Nieuw-West is Mannoury ideaal verbonden met de wereld om je heen.

Interesse? Wees er als eerste bij en schrijf je nu in voor de eerste inschrijfronde tot 11 april! Bekijk alle appartementen via de woningzoeker op de projectwebsite.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 64 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Mannoury

Van € 1.750 tot 2.100 /mnd