Penthouses Somerparc aan de Amstel

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 2.749.442 tot € 3.718.308 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 3 (3 beschikbaar)
  • Wonen 186 tot 258 m²
  • Aantal kamers 6 tot 8

Project Penthouses Somerparc aan de Amstel

Somerparc aan de Amstel: exclusieve penthouses, royale familiehuizen en stijlvolle appartementen Exclusief en ontspannen wonen met weids uitzicht over de Amstel en een fraai park. Dat kan in Somerparc aan de Amstel in het Amstelkwartier, dé nieuwe stadswijk tussen Amsterdam-Zuid en Oost: tussen Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. De vier ‘palazzi’ van Somerparc aan de Amstel tellen 14 luxueuze stadswoningen voor gezinnen (Town Houses), 42 stijlvolle appartementen voor urban professionals (City Apartments) en 3 exclusieve Penthouses voor wie wil leven op topniveau. Het project is helemaal afgestemd op het ‘nieuwe normaal’: de verschillende leefruimtes sluiten optimaal op elkaar aan, zodat iedereen zijn eigen (werk)plek en privacy heeft.

Penthouses
Op de bovenste verdieping komen drie royale penthouses met oppervlaktes die variëren van 186 m2 tot maar liefst 258 m2. Elk penthouse heeft twee dakterrassen, beide zó gesitueerd dat de zon altijd ergens schijnt. Uitzichten hiervandaan reiken
tot ver over het park en de Amstel.

Somerparc aan de Amstel: luxe aan het water
Somerparc aan de Amstel bestaat uit vier aaneengeschakelde woongebouwen: Amstelgebouw I, II, III en IV. Elk gebouw heeft zijn eigen uitstraling én luxueuze entree. Dat schept een gevoel van kleinschaligheid en privacy. De Penthouses van Somerparc aan de Amstel liggen op de bovenste verdiepingen. Het gaat om riante woningen met oppervlaktes van ruim 185 tot maar liefst 258 vierkante meter en een of twee zonnige dakterrassen. De 42 City Apartments zijn er in allerlei varianten: van coole tweekamerappartementen (vanaf 55 vierkante meter) tot royale appartementen met woonoppervlaktes tot 195 vierkante meter. De 14 Town Houses zijn 128 tot 223 vierkante meter groot. Deze exclusieve familiehuizen hebben een eigen entree met een voortuin aan het park, én een split level achtertuin. A once-in-a-lifetime opportunity.

Een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland
Somerparc aan de Amstel wordt een van de duurzaamste woongebouwen van Nederland. De EPC ligt ruim onder nul. Dat betekent dat de installaties in en op het gebouw ongeveer net zo veel energie opwekken en terugwinnen als verbruikt wordt met de gebouwgebonden installaties. In totaal komen ongeveer 1.000 zonnepanelen aan en op het gebouw. Met de toepassing van zonnepanelen tegen de gevel loopt Somerparc aan de Amstel voorop, want deze methode wordt nog niet veel toegepast. Om het gebouw een duurzame uitstraling te geven worden de zonnepanelen mooi verwerkt in de gevel.

Architectuur geïnspireerd op Italiaanse palazzi
Niet alleen het gevarieerde en exclusieve woningaanbod, ook de ligging maakt Somerparc aan de Amstel bijzonder. Je woont hier aan het klassieke Bella Vistapark met uitzicht over de Amstel. Nog een reden om voor dit project te kiezen: de bijzondere architectuur. Die is geïnspireerd op Italiaanse palazzi (stadsvilla’s van welgestelde Italiaanse families) en de klassieke vorm van de iconische watertoren in het park. De afwerking van de woning is elegant en van hoogwaardige materialen, denk bijvoorbeeld aan de gevel van prachtige natuursteen en een keuken en badkamer van topkwaliteit.

Wonen in dé nieuwe stadswijk Amstelkwartier
En dan is er natuurlijk nog het Amstelkwartier zelf. Een rondje hardlopen langs de Amstel, lekker varen in je sloep, uit eten met uitzicht over het water of genieten van zon en buitenlucht in het nieuwe oeverpark Somerlust. Het kan allemaal om de hoek. Ook fijne winkels, goede scholen en een jachthaven liggen op loopafstand. Een bezoek brengen aan een van de vele musea of winkels in het stadshart? Ook dat kan. Op de fiets of met de metro (station Spaklerweg) staat u in enkele minuten in de historische binnenstad. Ook Oud-Zuid, Watergraafsmeer en De Pijp liggen op een steenworp afstand.

Interesse? Neem contact op met de makelaar!

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2021

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Lunshof Makelaardij Amstelveen

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-345 8 345
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing