De Oranje - Oostenburg

Amsterdam Verkoop gestart
Van € 1.550 tot 1.875 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 50 (15 beschikbaar)
  • Wonen 59 tot 85 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project De Oranje - Oostenburg

NU IN VERHUUR!

Wil jij wonen in het centrum van Amsterdam met uitzicht over de Oostenburgervaart? Dat kan in wooncomplex De Oranje! Schrijf je in via de project website of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

APPARTEMENTEN
Deze huurappartementen zijn “ready to move in”. De appartementen worden namelijk opgeleverd in Q2 met wandafwerking én een hoogwaardige pvc vloer. De twee- en drie kamerappartementen variëren in prijs van €1.550,- tot €1.875,- per maand exclusief servicekosten. De appartementen beschikken over een woonkeuken, een moderne badkamer en een royale buitenruimte met uitzicht over het water. De living is voorzien van grote raampartijen en hoge plafonds wat een ruimtelijk gevoel geeft. Onder de woonappartementen komen commerciële ruimten en woon-werk units. Kortom, heerlijk wonen in het bruisende centrum van Amsterdam!

DE ORANJE
Op Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Oranje, dat uit zes verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit in combinatie met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling.

Het stijlvolle en duurzame gebouw staat met zijn voeten in de Oostenburgervaart. Hierdoor heb je vrij uitzicht over het sprankelende water en alles wat erover vaart. Via het water is er een directe vaarverbinding met het IJ en het centraal station. Daarbij staat De Oranje vlak bij de bruisende VOC-kade, waar je tal van restaurants, terrassen en cafés vindt.

OMGEVING
Dit stukje centrum van Amsterdam is volop in ontwikkeling. De eerste woongebouwen zijn inmiddels opgeleverd en er zullen de komende maanden veel volgen. Zo ook 'De Oranje' waarvan de prognose oplevering Q2 is. Omdat het een opkomend gebied is betekent het natuurlijk wel dat doordeweeks een aantal werkzaamheden plaatsvinden. De werkzaamheden zijn voor een groot gedeelte in de afrondende fase waardoor de overlast beperkt is. Elke maand zie je het gebied groeien tot een ware urban hotspot!

INTERESSE
Wil jij wonen in het centrum van Amsterdam met uitzicht over de Oostenburgervaart? Dat kan in wooncomplex De Oranje! Schrijf je in via de project website of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2022

Woningtypen

Van de 50 huizen in dit project zijn er nog 15 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Oranje - Oostenburg

Van € 1.550 tot 1.875 /mnd