VERTICAL

Amsterdam Bouw gestart
Van € 341.378 tot € 1.218.453 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 104 (53 beschikbaar)
  • Wonen 49 tot 202 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5

Project VERTICAL

INVITE: MAAK KENNIS MET AMSTERDAM VERTICAL

Hoe voelt het om straks in Vertical te wonen en wat kun je verwachten van Sloterdijk-Centrum?

Kom op dinsdag 18 februari naar onze inspiratie-bijeenkomst in Restaurant Wissenkerke - vlak naast de plek waar Vertical verrijst - en laat je verrassen. Ontdek het nog beschikbare woningaanbod en kom meer te weten over Vertical. Bijvoorbeeld over de shared facilities, de voortgang van de bouw, het duurzame karakter en de biodiversiteit van het gebouw. Ons team staat in een ontspannen setting voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Datum: Dinsdag 18 februari a.s.
Tijdstip: 16:00 - 19:00 uur (op basis van inloop)
Locatie: Restaurant Wissenkerke
Adres: Radarweg 236, Amsterdam Sloterdijk

Groen licht voor de bouw van VERTICAL!

Wonen in een verticale tuin - een nieuw perspectief op Amsterdam Sloterdijk.

VERKOOPDOCUMENTATIE

Alle informatie is online beschikbaar! Op de downloadpagina vind je o.a. de brochure, prijslijst, het uitvoeringsniveau van de woningen, de technische omschrijving en de verkooptekeningen.

Ben je benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk dan onze woningfinder via de projectsite. Hier kan je snel en gemakkelijk een keuze maken uit de beschikbare woningen op basis van jouw wensen. Vind je ideale thuis door te filteren op bijvoorbeeld het formaat of de architect. Klik vervolgens op de opgelichte woningen voor meer informatie. Wanneer je je droomwoning gevonden hebt, kan je dat aan ons laten weten via het inschrijfformulier op de website.

De 9 bijzondere principes van VERTICAL

Volgende generatie duurzaam wonen
VERTICAL is default duurzaam. Wij voegen daad bij woord. Het gebouw gebruikt de zon, de wind en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Groene gevels en tuinen bieden ruimte voor flora en fauna en natuurlijk voor jezelf. Je hoeft het gebouw zelf alleen nog maar slim te gebruiken.

-Lage energiebehoefte
-Shared mobility
-Landschap doortrekken
-Water (her)gebruiken

Vijf Nederlandse architecten, één ontwerp
Het ontwerp van VERTICAL is een hoogstandje van Nederlandse bodem te noemen. De designs van vijf verschillende architecten reageren op elkaar en vormen een afwisselend en harmonieus ensemble. De organische samenhang tussen de blokken, versterkt het gevoel van gemeenschap.

Ontdek de metropolitane sfeer
Sloterdijk voelt ver weg, maar is dichterbij dan je denkt. Het gebied rond Station Sloterdijk in Amsterdam-West transformeert in een rap tempo van een locatie met een monocultuur naar een gemengd woon- en werkgebied. Komende jaren worden er zo’n 1.500 nieuwe woningen toegevoegd. VERTICAL trapt af.

Deel faciliteiten en mobiliteit
VERTICAL is een plek waar je thuiskomt. Met naast je eigen huis een aantal vaste basiswaarden zoals een bar/restaurant, een gym en werkruimte. Wij snappen dat je in de stad ‘on demand’ van meer gemakken voorzien wilt worden. Daarom biedt VERTICAL faciliteiten die met andere bewoners, ondernemers uit de buurt of logees worden gedeeld.

Wonen en werken gaan hand in hand
Het kantoor is niet meer de enige plek om te werken. Ook je huis moet een aangename werkplek zijn. Een aantal van de woningen in VERTICAL is uitermate geschikt om comfortabel te werken vanuit huis. Zo hebben veel appartementen een aparte werkkamer en bestaat de mogelijkheid om flexplekken te creëren op de zesde laag van VERTICAL East. Daarnaast geven we samen met creatieve ondernemers invulling aan de commerciële plint van het gebouw. Misschien iets voor jou?

Timeline
Start verkoop - Heden
Start bouw - Kwartaal 4 - 2019
Prognose oplevering - Tweede helft – 2022

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's

Omgeving

Ontdek de metropolitane sfeer
Sloterdijk voelt ver weg, maar is dichterbij dan je denkt. Het gebied rond Station Sloterdijk in Amsterdam-West transformeert in een rap tempo van een locatie met een monocultuur naar een gemengd woon- en werkgebied. Komende jaren worden er zo’n 1.500 nieuwe woningen toegevoegd. VERTICAL trapt af.

Hub-locatie
Sloterdijk-Centrum is een echte hub-locatie. Nice to stay in, easy to go out. VERTICAL ligt op loopafstand van trein-, bus- en metrostation Amsterdam-Sloterdijk. Binnen een kwartier sta je op Schiphol Airport of het centrum van Amsterdam, met tien minuten fietsen ben je in Westerpark en op een half uur rijden ligt de zee voor een dagje strand.

Westerpark
Op tien minuten fietsen ligt het Westerpark. Een modern park, waar het culturele walhalla in en rondom de Westergasfabriek zorgt voor dynamiek. In Cultuurpark Westergasfabriek vind je cafés, fijne eettentjes, galeries, een bioscoop en diverse clubs.

Sloterdijk-Centrum
Sloterdijk-Centrum wordt gezien als het hart van een grootschalige gebiedsontwikkeling: Haven-Stad. Twaalf deelgebieden ten (noord)westen van het centrum, waaronder oude havengebieden, worden aangepakt. Er komen zo’n 40.000 tot 70.000 woningen. Sloterdijk is al gestart. In de verschillende nieuwe ontwikkelingen rondom VERTICAL worden ook diverse commerciële voorzieningen opgenomen met o.a. horeca en winkels.

Places-to-be
Amsterdam Sloterdijk is nog relatief onontdekt. Het heeft een rauwe, metropolitane sfeer. Het is een plek waar nu nog bedrijvigheid en beton samen komen. Een echte urban playground met BRET, de Tuin van BRET, Ven Amsterdam, Train Lodge en natuurlijk VERTICAL als pioniers van het toekomstige Sloterdijk-Centrum. Dit zijn de ‘places to be’ op een rij.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2018
Start bouw februari 2020
Verwachte oplevering juli 2022

Woningtypen

Van de 104 huizen in dit project zijn er nog 53 beschikbaar

Verkoopmakelaars

ERA Van De Steege

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-4357040

FRIS Woningmakelaars Amsterdam

Telefonisch bereikbaar tot 21:00
Bel 020-3017715

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 020-3052662
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing