Ugchelen Buiten Veld G

Apeldoorn Verkoop gestart
Van € 424.500 tot € 645.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (geen beschikbaar)
  • Wonen 135 tot 173 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 275 tot 518 m²

Project Ugchelen Buiten Veld G

Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten gerealiseerd. In de wijk vindt u veel groene bosschages en hagen. Er staan ook veel oude bomen die voor een serene rust zorgen. Zij sluiten aan op de grotere bosgebieden in de directe omgeving. Hierdoor lijkt het alsof het bos de wijk in komt!

De woningen in veld G van Ugchelen Buiten worden gekenmerkt door hun jaren ’30 architectuur. De architecten van Roggeveen & Piso Architecten hebben de woningen als het ware toegevoegd aan de oude bomen in de wijk zodat het lijkt alsof de wijk er altijd al is geweest. Dankzij al dat groen kunt u in uw
eigen huis genieten van de natuur en het buitenleven! Het buitengevoel kunt u nog een extra dimensie geven door een interieurontwerp dat gericht is op buiten. Kenmerkend daarvoor is het gebruik van een beperkt palet van natuurlijke materialen en veel groene planten. Hiermee haalt u de natuur naar binnen en maakt u buiten optimaal voelbaar, in uw eigen huis!

In veld G van Ugchelen Buiten worden 19 woningen gerealiseerd. Ze liggen in het rustige, noordwestelijke deel van de wijk die prachtig grenst aan bestaand groen. Het zijn 7 vrijstaande villa’s en 12 twee-onder-een-kapwoningen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuwbouw Centrum Apeldoorn

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 055-5777107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Ugchelen Buiten Veld G

Van € 424.500 tot € 645.000 v.o.n.