Zonneweide

Apeldoorn Bouw gestart
Van € 1.020 tot € 1.225 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (41 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 158 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 1 tot 100 m²

Open Huis

  1. Iedere woensdag van 16:00 tot 17:00

Project Zonneweide

Zonneweide maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Groot Zonnehoeve in het groene Apeldoorn-Oost, gelegen aan De Groene Voorwaarts. De woningen liggen in een parkachtige omgeving waar bij het ontwerp veel aandacht is besteed aan een lommerrijke omgeving. Het is ideaal gelegen, dicht bij het centrum en op loopafstand van NS Station De Maten. Ook de uitvalswegen zijn binnen een paar minuten te bereiken.
Er zijn twaalf verschillende typen, variërend in grootte tussen de 120 m2 en 173 m2.
Elke woning heeft een eigen berging en een parkeren kan rondom de woningen. Alle woningenzijn afgewerkt met een luxe keuken en badkamer

Omgeving

Zonneweide maakt onderdeel uit van het nieuwbouwplan Groot Zonnehoeve in het groene Apeldoorn-Oost. De woningen liggen in een parkachtige omgeving waar bij het ontwerp veel aandacht is besteed aan een lommerrijke omgeving. Het is ideaal gelegen, dicht bij het centrum en op loopafstand van NS Station De Maten. Ook de uitvalswegen zijn binnen een paar minuten te bereiken.
Zonneweide biedt de combinatie van een rustige, groene omgeving en de stadse levendigheid. In de nabijheid bevinden zich winkels voor de dagelijkse behoeften zoals een kleine supermarkt en een bakkerij.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw oktober 2018
Verwachte oplevering oktober 2019

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er nog 41 beschikbaar

Vastgoedbeheerder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zonneweide

Van € 1.020 tot € 1.225 /mnd