Havenpark Fase 3

Apeldoorn
Van € 229.500 tot € 310.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (geen beschikbaar)

Project Havenpark Fase 3

Havenpark bestaat uit 41 huurwoningen en 89 koopwoningen.

Havenpark vormt een schakel tussen de binnenstad en het kanaal en biedt u dus ook het beste van beide. Aan de ene kant de rust en ruimte van de waterkant met zijn fraaie oevers met riet en grasbermen, aan de andere kant de levendigheid van de stad met al haar voorzieningen en gezelligheid.

Het stadse wijkje heeft een eigen identiteit en een gemoedelijke sfeer. Havenpark krijgt een gevarieerd woonaanbod met appartementen, Hof-, Park- Kade- en Stadswoningen. Fraaie, ruime woningen waarbij u vrij en groen woont. Parkeren kan op uw eigen parkeerplek op het overzichtelijk en vriendelijk ingerichte achterterrein. Havenpark: een bijzonder stukje Apeldoorn!

In het Havenpark is volop keuze! De eerste Hofwoningen zijn al in aanbouw. De woningen en appartementen van fase 2 zijn verkocht (onder voorbehoud). In de derde fase worden Hof- en Stadswoningen aangeboden.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 22 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Havenpark Fase 3

Van € 229.500 tot € 310.000 v.o.n.