Loolaan, Signatuur De Dame te Apeldoorn

Apeldoorn Verkoop gestart
€ 525.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 15 (1 beschikbaar)
 • Wonen 123 m²
 • Aantal kamers 3

Project Loolaan, Signatuur De Dame te Apeldoorn

STIJLVOL WONEN IN SIGNATUUR DE DAME
Droomt u van een royaal en luxueus appartement in een groene omgeving? Maak dan uw dromen waar in Signatuur De Dame.

Aan de statige Loolaan in Apeldoorn bouwen wij speciaal voor u veertien luxe villa appartementen en een penthouse. Prachtig gelegen naast de bossen van Paleis Het Loo en op loopafstand van het gezellige Apeldoornse stadshart. Signatuur De Dame is onderdeel van Signatuur Loolaan. Het is het middelste, hoogste en állerlaatste appartementengebouw dat in verkoop komt. In Signatuur de Dame krijgt stijlvol wonen een nieuwe dimensie.

Signatuur bestaat uit drie prachtige gebouwen met luxe appartementen: De Rokade, De Kroon en De Dame. De architectuurstijl van Friso Woudstra grijpt terug naar het verleden en past perfect in de stijl van de koninklijke Loolaan in Apeldoorn. De Dame biedt veertien luxe villa appartementen en een riant penthouse, verdeeld over 7 woonlagen. De architectuur van het statige gebouw past naadloos in de groene omgeving van de Loolaan.

Signatuur Loolaan tussen Grote Kerk en Paleis het Loo, wordt gerealiseerd door Ter Steege Bouw Vastgoed. Een ambitieus bouwproject waar royaal en luxueus wonen in het groen een nieuwe dimensie krijgt. Ruime villa appartementen met standaard drie slaapkamers en woonoppervlakken van 123 m² tot 239 m².

De lichte vierkamerappartementen hebben allemaal een royale buitenruimte van 15 – 40 m² en beschikken standaard over twee parkeerplaatsen. De combinatie van de stijlvolle architectuur, uitgesproken materiaalkeuze en de exclusieve locatie maken het wonen in Signatuur Loolaan heel bijzonder.

Door duurzame materialen, optimale isolatie, een warmtepomp voor de vloerverwarming en vloerkoeling voldoen we aan de modernste eisen. De Dame is niet alleen mooi om te zien maar ook goed geïsoleerd en volledig gasloos. Met de gelijkmatige warmte of koelte van de vloerverwarming woont u straks comfortabel in een energiezuinige woning. Bijzonder is de solarcarport met maar liefst 150 zonnepanelen!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2019
Verwachte start bouw mei 2020
Verwachte oplevering juli 2021

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • type 1

  Portiekflat € 525.000 v.o.n.
  • wonen 123 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Loolaan (Bouwnr. 1) 123 m² wonen 3 kamers € 525.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Residence Vastgoed

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel (+31) 55 203 40 10
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Loolaan, Signatuur De Dame te Apeldoorn

€ 525.000 v.o.n.