De Vlijt

Apeldoorn
€ 950 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)
 • Wonen 112 tot 113 m²
 • Perceel 1.000 m²

Project De Vlijt

Binnenkort in verhuur!

Stel je eens voor: wonen midden in Apeldoorn, aan het water, op een plek met rijke historie. In een energiezuinige, comfortabele en onderhoudsvriendelijke nieuwbouwwoning, met de karakteristieke uitstraling van vroeger. Dat is wonen in een nieuwbouwhuis in de Vlijtsekade.

Waarom wonen in Apeldoorn nog meer zo fijn is? Naast koninklijke allure biedt Apeldoorn ook een zeer aantrekkelijke omgeving met veel groen. De stad ligt midden op de Veluwe, waar je eindeloos kunt fietsen en struinen. Je doorklieft de bossen, wandelt over heidevelden en langs vennetjes. En waar je niet direct aan denkt bij de Veluwe: je vindt er ook veel water. Kitesurfers en andere watersporters kunnen hun hart ophalen bij de Randmeren.

In De Vlijt worden in december 14 ruime woningen opgeleverd aan de Bolderstraat 5 t/m 31 in Apeldoorn met een oppervlakte van 112m2 en een maandelijkse huurprijs van Euro 950. Daarbij is het verplicht een parkeerplaats te huren voor Euro 48 per maand (exclusief service kosten van Euro 15 per maand) Met deze huurprijzen zijn dit de perfecte woningen voor mensen met een middeninkomen.

* Let wel, het minimaal inkomen is dus rond de Euro 36.000 op jaarbasis. Het maximaal inkomen is Euro 67.500 (bij 2 persoonshuishoudens).
* De woningen beschikken over drie slaapkamers, een ruime woonkamer en een keuken die volledig is voorzien van inbouwapparatuur. * De badkamer heeft een douche, wastafel en extra toilet.
* De woning beschikt tevens over een ruime zolder welke prima gebruikt kan worden als extra slaapkamer.
* Iedere woning heeft een eigen achtertuin en liggen op het zuiden.
* De parkeerplaatsen liggen op een terrein aan de achterzijde van de woning.

Deze woningen gelegen aan De Bolderstraat hebben een verwachte opleverperiode december 2022. Dat betekent dat de woningen helaas nog niet te bezichtigen zijn. Let op! De opleverdatum is een prognose en kan afwijken van de werkelijkheid.

Interesse? Bekijk de projectpagina en schrijf je in: HURENINDEVLIJT.NL
Of bel voor meer informatie met onze afdeling nieuwbouw: 088 432 40 80

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Woningen

  Vrijstaande woning € 950 /mnd
  • wonen 112 tot 113 m² wonen
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Vlijt

€ 950 /mnd