Tuinzicht

Arnhem Verkoop gestart
Van € 496.500 tot € 789.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Wonen 105 tot 130 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Tuinzicht

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van dit project meldt u uzelf dan vandaag nog aan op de projectwebsite!

De verkoop is gestart en u kunt uzelf inschrijven tot en met zondag 26 juni 2022.

Groots wonen en veel ruimte om te ontspannen!

Het voormalige dorpje Elden is misschien wel het best bewaarde geheim van Arnhem. Het is er nog authentiek rustig, gezellig en sfeervol en de mensen hebben er nog tijd voor elkaar.
De afgelopen jaren verrees hier de nieuwe wijk De Tuin van Elden. Een groene oase op een steenworp afstand van de gezellige Arnhemse binnenstad.

Als een kers op de taart wordt het prachtige appartementencomplex Tuinzicht nog toegevoegd aan de Tuin van Elden. Een prachtig statig gebouw met daarin 13 ruime appartementen.
De Jong Architecten heeft met veel plezier gewerkt aan het ontwerp. Het gebouw wordt gekenmerkt door een passende eigentijdse architectuur die aansluit op de uitstraling van de omliggende bebouwing in de landgoedsfeer. De 13 appartementen zijn goed ingedeeld met fijne ruime plattegronden. De royale balkons op de hoeken van het gebouw accentueren een krachtige architectuur en bieden veel privacy en leefgenot voor de toekomstige bewoners. In materialisatie is er gekozen voor een donkere bakstenen gevel, gecombineerd met houten gevelelementen die goed aansluiten op de reeds gebouwde buurpanden.

Dit betekent voor u optimaal genieten met een prachtig uitzicht!

Het levendige van de stad Arnhem
Met de fiets sta je binnen 10 minuten op de Markt. Een aanrader op vrijdagochtend. Maar Arnhem heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Winkels, boetiekjes, restaurants, kroegen, theaters, bioscopen en de mooiste parken. En rijd je nog een stukje noordelijker, dan kom je in de groene uitlopers van de Hoge Veluwe terecht waar je onder meer Burgers’ Zoo, het Openluchtmuseum en de Posbank vindt.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tuinzicht

Van € 496.500 tot € 789.000 v.o.n.