Westhof

Arnhem
€ 1.070 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 23 (1 beschikbaar)
 • Wonen 103 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 1.000 m²

Project Westhof

In Westhof komen 23 huurwoningen in een wijk die zich kenmerkt door Scandinavische invloeden: puur, eenvoud, strak en tochwarm. De knusse Scandinavische stijl dringt door in de architectuur en dewoningen zijn geschilderd in levendige kleuren. De ruim opgezette wijk biedt genoeg plek en ruimte voor kinderen om te spelen, auto’s om te parkeren en bewoners om elkaar te ontmoeten.

De woningen:
* Slaapkamers: 3
* Afmetingen: tussen 103 m² en 107 m²
* Prijs: tussen € 1.030,- en € 1.070,- per maand

Alle 23 huurwoningen beschikken over een eigen tuin op het zuiden. Op die manier geniet je optimaal van lekker weer en pak jij ieder zonnestraaltje mee. Spulletjes berg je op in een handig schuurtje in de tuin.
De woningen beschikken op de begane grond over vloerverwarming en op de 1e verdieping staan radiatoren.

Er zijn hoek- en tussenwoningen en sommige woningen zijn voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen voor extra ruimte én licht op de 2e verdieping.

Op de begane grond stap je vanuit het halletje bij de voordeur je riante woonkamer binnen. Wat een omvang! Hier is genoeg plek voor een heerlijke zithoek en een gezellig eetgedeelte.
De woning beschikt over een open keuken die volledig afgewerkt wordt opgeleverd met onder meer een koelkast, vriezer, multifunctionele oven met magnetronfunctie, afzuigkap en een inductiekookplaat. Laat die keukenprins of -prinses in jou maar loskomen.

Via een dichte trap bereik je de 1e verdieping: het domein van de slaapkamers. Maar liefst 3 slaapkamers vind je hier met centraal gelegen een fijne badkamer met een wastafel, toilet en afgesloten douchegedeelte.
De grootste slaapkamer is erg ruim en geeft je veel mogelijkheden. De extra slaapkamers zijn eveneens groot van stuk en perfect voor kinderen. Al kun je er ook voor kiezen om een slaapkamer te gebruiken als werk-, hobby- of logeerkamer.

Op de 2e verdieping vind je via een kleine overloop een technische ruimte voorbijvoorbeeld de wasmachine. Deze ruimte wordt door de overloop mooi afgeschermd, zodat je de rest van de zolder helemaal naar eigen smaak kunt invullen. Met een dakraam of dakkapel is de zolder een extra lichtpunt in jouwwoning.

De verwachte oplevering van de eerste 10 woningen aan de Noorderwind is juli 2022.
De overige 13 woningen aan de Mistral hebben een prognose oplevering van december 2022.

Check de projectpagina voor meer informatie en inschrijving: HURENINSCHUYTGRAAF

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Woningen

  Vrijstaande woning € 1.070 /mnd
  • wonen 103 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Noorderwind 67 103 m² wonen 5 kamers € 1.070 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Westhof

€ 1.070 /mnd