Asselyn

Assen Verkoop gestart
Van € 260.850 tot € 368.625 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 27 (19 beschikbaar)
 • Wonen 111 tot 172 m²
 • Aantal kamers 3 tot 7
 • Perceel 110 tot 179 m²

Project Asselyn

De verkoop van fase 2 is gestart

De bouw van fase 1 is gestart.

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

VIERLAAGSE STADSVILLA’S
Een uitstekende combinatie van wonen en werken; dat vind je in de stadsvilla’s. Wil je een kantoorruimte op de begane grond of wil je daar juist wonen? Dankzij de vier lagen heb je allerlei mogelijkheden. Jij bepaalt de indeling van de woning.

APPARTEMENTEN EN LOFTS
Op 2 hoeken van het plan vind je leuke, stadse appartementen. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan is er de loft. De lofts bestaan uit anderhalve woonlaag, waarbij de bovenste woonlaag zich onder de kap bevindt.

HOFWONINGEN MET DORPS KARAKTER
De woningen in het binnengebied van het woonblok combineren alle voordelen die het wonen in het centrum van de stad heeft met de kwaliteit van het wonen in een rustige, autoluwe omgeving.

Het enorme parkeerterrein aan de rand van de stad wordt geschikt gemaakt voor woningbouw. Het zuidelijk deel tussen restaurant YuMe, de Abel Tasmanflat en verzorgingshuis Anholt blijft het parkeer- en evenemententerrein. De Paul Krugerstraat loopt straks over het plein.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2019

Nieuws

 • 4 augustus 2020

  Bouwupdate Asselyn

  De daken van fase 1a zijn inmiddels geplaatst. Tijdens de bouwvak wordt er gedeeltelijk doorgewerkt door de metselaars. Ondanks de steigers zijn de woningen al goed zichtbaar zoals op de foto's te zien is. Heeft u ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 1 juli 2020

  Nog enkele woningen beschikbaar!

  Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 19 juni 2020

  START VERKOOP FASE 2

  WWW.ASSELYN.NL DIGITAAL INSCHRIJVENDe inschrijving verloopt volledig digitaal via de projectwebsite www.asselyn.nl. Voor het inschrijven heb je een aantal gegevens nodig. Zorg dus dat u het volgende bij de hand ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 0592 338 410

HuitingSchoon

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0592-390321
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads