Villa Thorbecke

Barneveld Bouw gestart
Van € 799.000 tot € 819.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (2 beschikbaar)
  • Wonen 197 tot 209 m²
  • Aantal kamers 4

Project Villa Thorbecke

De verkoop is gestart!

Wonen met grandeur aan de Thorbeckelaan.

Statig en comfortabel wonen in Villa Thorbecke aan de prachtige Thorbeckelaan, de chique entree van Barneveld! Dit unieke complex heeft de uitstraling van één riante villa, het pand bestaat uit zeven ruime appartementen met elk een geheel eigen ontwerp en indeling. De architectuur van de villa straalt een klassieke exclusiviteit uit met name door de rietgedekte gebogen kappen, kleurstelling en het hoogwaardige materiaalgebruik. De locatie van de villa is bovendien erg gunstig, vlakbij het gezellige centrum van het dorp.

Villa Thorbecke bevindt zich op loopafstand van onder andere een supermarkt, gezondheidscentrum en het trein- en busstation. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben zeer royale loggia’s en bij de appartementen op de begane grond is een aangrenzende tuin aanwezig die naar eigen smaak kan worden ingericht. Het complex wordt aan de straatzijde afgezoomd door een haag waardoor eenduidige uitstraling ontstaat en privacy wordt gewaarborgd.

De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 94m2 tot 214m2. De vier appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben de beschikking over een ruime garage/berging van 20m2. De appartementen op de begane grond hebben een eigen parkeerplaats. Voor een eventuele tweede auto zijn er een extra parkeerplaatsen aanwezig. Gasten worden, na betreding van de centrale hal, begroet via de videofoon en kunnen zich per lift of trap naar de gewenste verdieping begeven.

De algehele afwerking, inclusief de keuken en badkamers, zijn geheel naar eigen smaak te verwezenlijken. Het is zelfs mogelijk om de indeling van het appartement te wijzigen. Dit garandeert dat u zal wonen in een appartement zoals er geen ander is! De appartementen zijn bovendien toekomstbestendig volledig gasloos (het verwarmen van uw woning gebeurt met een lucht/water-warmtepomp die de energie levert om uw woning en het tapwater te verwarmen) en voorzien van zonnepanelen.

De verkoop is gestart vanaf 27 september. U kunt bij ons kantoor (Westeneng Makelaardij, Thorbeckelaan 18 in Barneveld) de sfeerbrochure van 'Villa Thorbecke', het inschrijfformulier en de verkoopdocumentatie ophalen.

Op woensdag 9 oktober om 17:00 uur sluit de inschrijving. Daarna worden de inschrijfformulieren bekeken en zullen de toewijzingen plaatsvinden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop september 2019
Start bouw maart 2020
Verwachte oplevering april 2021

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing