Landgoed de Klokkenberg - Mannenvleugel

Breda Verkoop gestart
Van € 899.000 tot € 925.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (4 beschikbaar)
  • Wonen 335 tot 345 m²
  • Aantal kamers 10
  • Perceel 475 tot 560 m²

Project Landgoed de Klokkenberg - Mannenvleugel

ZATERDAG 14 SEPTEMBER OPEN HUIS VAN 15.00 UUR TOT 17.00 UUR IN DE MODELWONING!

WONEN OP JE EIGEN LANDGOED IN BREDA

De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. In de verschillende gebouwen komen bijzondere koopwoningen, uiteraard met behoud van het historische karakter. Een kleinschalige woongemeenschap met woningen, in grootte variërend van heel groot tot super groot.

FASE 3 DE MANNENVLEUGEL

In de Mannenvleugel komen 15 woningen, 14 Herenhuizen met vier bouwlagen met een totaal woonoppervlak van meer dan 335 m2. De woningen hebben een voortuin met garage en een extra parkeerplaats en een diepe tuin uitkijkend over het Markdal. Het bijzondere in de transformatie van zo’n complex, anders dan bij nieuwbouw, is dat haast alle woningen uniek worden, niet alleen qua afmetingen en maatvoering, maar vooral door de aanwezigheid van souvenirs uit de historie van het gebouw, zoals een boog, een nis, een oude trap, een detail of net een iets andere positie van ramen of deuren. Maar wel met de uitvoering, uitrusting en kwaliteit van deze tijd. Goede isolatie, aluminium ramen met hoog rendementsglas, vloerverwarming, wandafwerking. Kortom een woning met karakter, een woning met een verhaal.

KOM EEN KIJKJE NEMEN IN DE MODELWONING
Kom, kijk en voel het wonen op Landgoed de Klokkenberg!

Graag nodigen wij u uit in onze volledig nieuw ingerichte modelwoning in de meer dan grote herenhuizen van de Mannenvleugel van Landgoed de Klokkenberg. Hier kunt u het weidse uitzicht zien, de ruimte ervaren en het comfort voelen wat een herenhuis op Landgoed de Klokkenberg u volop biedt.

Naast het uitzicht, het comfort én de woonruimte zijn er nog veel meer redenen te noemen waarom wonen in de Mannenvleugel een prachtige stap in uw wooncarrière kan zijn. Bijvoorbeeld het feit dat de herenhuizen een complete keuken hebben, luxe badkamer, maar liefst een woonoppervlakte van 335 m², de mogelijkheid tot 8 grote slaapkamers, de hoge plafonds van meer dan 3 meter hoog en nog veel meer! Wij vertellen u er graag alles over.

HISTORIE

Landgoed De Klokkenberg is, halverwege vorige eeuw, als sanatorium gebouwd aan de Galderseweg. Bij de keuze voor deze locatie waren twee criteria doorslaggevend: de ligging in de vrije natuur én de korte afstand tot de bebouwde kom, zodat het personeel op de fiets naar De Klokkenberg kon komen. Bijna 70 jaar later zijn de argumenten van voormalig geneesheer-directeur de heer C. Dijkstra nog steeds valide; vrije natuur, fraaie bossen, een geweldig uitzicht en op zeer korte afstand van Breda.

Leven op Landgoed De Klokkenberg, waar een groot, bakstenen complex met torens vol ontzag domineert, omringd door een aangelegd parklandschap, vrije natuur, rivier de Mark en het Mastbos, is niet zomaar een uitbreidingswijkje van Breda. Landgoed De Klokkenberg is veel meer, het is ook een manier van leven. Wonen op De Klokkenberg is opgaan in het Landgoed, het Landgoed is tenslotte het Landgoed van haar bewoners.

Landgoed De Klokkenberg; een dorpje dat past in je hand.

Kijk voor meer informatie op de website, bel een van onze makelaars op 076 56 56 056 of mail

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2018

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Schonck, Schul & Compagnie

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 076-5656056
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Landgoed de Klokkenberg - Mannenvleugel

Van € 899.000 tot € 925.000 v.o.n.