Landgoed de Klokkenberg - Mannenvleugel

Breda Verkoop gestart
Van € 899.000 tot € 925.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (5 beschikbaar)
  • Wonen 336 tot 345 m²
  • Aantal kamers 10
  • Perceel 475 tot 480 m²

Project Landgoed de Klokkenberg - Mannenvleugel

LANDGOED DE KLOKKENBERG

WONEN OP JE EIGEN LANDGOED IN BREDA
De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. In de verschillende gebouwen komen bijzondere koopwoningen, uiteraard met behoud van het historische karakter. Een kleinschalige woongemeenschap met woningen, in grootte variërend van heel groot tot super groot.

Het woonprogramma van de Mannenvleugel is de kopie van de Vrouwenvleugel; 14 riante herenhuizen en 1 markante Trappenhuiswoning. De herenhuizen zijn extra breed en hebben een woonoppervlak van maar liefst 340 m2, verdeeld over 4 bouwlagen. Dat is echt wonen met karakter!

BEZOEK DE MODELWONING

De eerste woning is reeds getransformeerd naar een modelwoning. Hier kan je de ruimtes, hoge plafonds en het vele licht in de woning ervaren. Ben je geïnteresseerd in een woning op de mannenvleugel? Maak dan een afspraak om deze modelwoning te bezichtigen middels de contactinformatie onderaan deze pagina.

HISTORIE

Landgoed De Klokkenberg is, halverwege vorige eeuw, als sanatorium gebouwd aan de Galderseweg. Bij de keuze voor deze locatie waren twee criteria doorslaggevend: de ligging in de vrije natuur én de korte afstand tot de bebouwde kom, zodat het personeel op de fiets naar De Klokkenberg kon komen. Bijna 70 jaar later zijn de argumenten van voormalig geneesheer-directeur de heer C. Dijkstra nog steeds valide; vrije natuur, fraaie bossen, een geweldig uitzicht en op zeer korte afstand van Breda.

Leven op Landgoed De Klokkenberg, waar een groot, bakstenen complex met torens vol ontzag domineert, omringd door een aangelegd parklandschap, vrije natuur, rivier de Mark en het Mastbos, is niet zomaar een uitbreidingswijkje van Breda. Landgoed De Klokkenberg is veel meer, het is ook een manier van leven. Wonen op De Klokkenberg is opgaan in het Landgoed, het Landgoed is tenslotte het Landgoed van haar bewoners.

HOOGWAARDIGE WONINGEN IN EEN MONUMENT

De Klokkenberg wordt getransformeerd tot een unieke, hoogwaardige woonomgeving. Als tweede stap van de transformatie is het economiegebouw aan de beurt. We gaan tweede kwartaal van dit jaar in verkoop met deze moderne, comfortabele woningen in een zeer bijzondere schil, op een plek met een verhaal.

Landgoed De Klokkenberg; een dorpje dat past in je hand.

Kijk voor meer informatie op of bel een van onze makelaars op 076 56 56 056

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2018

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Schonck, Schul & Compagnie

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 076-5656056
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Landgoed de Klokkenberg - Mannenvleugel