Emma

Brunssum
€ 140.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (1 beschikbaar)
  • Perceel 768 m²

Project Emma

Emma Brunssum

Emma is en wordt steeds meer een woonwijk die voldoet aan de veelzijdige woonwensen voor een grote verscheidenheid aan mensen, in een omgeving met parken en natuurlijk groen. Een plaats waar het goed leven is voor iedereen die houdt van mooie architectuur, comfort, rust en ruimte. De 2e fase van het woningbouwproject, waarin zo'n 300 woningen, appartementen en bouwkavels worden gerealiseerd, is inmiddels voor een groot deel bewoond.

Momenteel bieden wij hier royale bouwkavels en diverse halfvrijstaande woonhuizen aan!

Groen en kindvriendelijk
De wijk is groen en ruim van opzet, waardoor er als vanzelfsprekend een ongedwongen en kindvriendelijke sfeer ontstaat. Alle woningen beschikken over grote tuinen en worden gerealiseerd aan brede straten met groensgroken en beplanting. Een ruime, groene wijk waar iedereen, van starter tot senior, zich meteen en blijvend thuis kan voelen.

Ligging
Emma ligt in de eeuwenoude, groene driehoek Brunssum, Heerlen en Hoensbroek, dichtbij het winkelhart van Brunssum, tussen de Akerstraat Noord en de Emmaweg. Er zijn uitstekende verbindingen met Heerlen, Sittard en Maastricht, dankzij de snelweg A76 en het NS-station Heerlen.

Omgeving
Dagelijkse voorzieningen, van winkels, kinderopvang tot scholen en sportverenigingen, liggen in de directe omgeving van Emma. Verder ligt het heerlijke Limburgse buitenleven vrijwel naast de deur, zoals onder meer de Brunsummerheide. Een heuvelachtig gebied dat bestaat uit heide, bos, vennen en venen. Dit prachtige gebied biedt talloze mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Sportievelingen kunnen ook hun hart ophalen in Brunssum. Het verenigingsleven is er actief en er worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd.

Voorbeeldwoningen
In samenwerking met partner Brummelhuis bieden wij een aantal voorbeeldwoningen aan. Kijk op de volgende site voor inspiratie;

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Damen Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 045 5712255

Ruijters Woningmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 045-5731111
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing