Belvédère

Den Bosch
Van € 845 tot € 1.280 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 91 (geen beschikbaar)
 • Wonen 55 tot 92 m²
 • Aantal kamers 2 tot 3

Project Belvédère

Nu te huur! 91 luxe appartementen in Belve´de`re!

Schrijf je in op: Hureninbelvedere.nl

Het appartementencomplex Belve´de`re ligt in het populaire Paleiskwartier. Pal naast de gezellige binnenstad van Den Bosch en met een fantastisch uitzicht op natuurgebied De Gemert. Binnen in jouw appartement of penthouse geniet je van licht, luxe, ruimte en comfort. En buiten van een levendige sfeer en groene oases van rust. Stads wonen en natuurlijk genieten? Dat kan vanaf €850,- in het eigentijdse Paleiskwartier. Kom thuis in Belve´de`re!

Het woningaanbod in Belve´de`re is zeer divers. Er zijn 20 verschillende typen appartementen, varie¨rend tussen de 55 m2 en 134 m2, allen luxe afgewerkt. Ook in de grootte van balkons en terrassen zit variatie. Welk appartement je ook kiest, e´e´n ding is zeker: je hebt altijd een complete keuken en luxe sanitair en een royale buitenruimte.

Belvede`re staat voor kwaliteit en dat zie je terug in ieder appartement: in de lichte woonkamer, de luxe hoogglans witte keuken met zwart kwartscomposiet aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, de moderne badkamer met fijne inloopdouche en tweede toilet en de aparte, betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Daarnaast zijn alle wanden voorzien van strak stucwerk en de plafonds (min. hoogte 2,60) van wit spuitwerk. En natuurlijk ligt overal in jouw appartement vloerverwarming. Ook heeft ieder appartement een extra berging op de begane grond. En je auto? Bij de meeste appartementen huur je ook een parkeerplaats in de parkeergarage onder het wooncomplex.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Belve´de`re. Dat zie je terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Belvedere is ook nog aangesloten op een warmte-koude-opslag-systeem (WKO). Dat is duurzaam wonen in een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien.

De oplevering staat gepland in het 3e kwartaal 2019.

Heb je nog vragen? Neem gerust per telefoon of mail contact op met de makelaars! Wij horen het graag.
Inschrijven kan op Hureninbelvedere.nl.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 91 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Belvédère Type A

  Portiekflat Van € 1.215 tot € 1.280 /mnd
  • wonen 92 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kanseliersplein 113 Verhuurd 71 m² wonen 2 kamers € 1.065 /mnd
  Kanseliersplein 126 Verhuurd 75 m² wonen 3 kamers € 1.120 /mnd
  Kanseliersplein 14 Verhuurd 66 m² wonen 3 kamers € 1.040 /mnd
  Kanseliersplein 17 Verhuurd 66 m² wonen 2 kamers € 1.045 /mnd
  Kanseliersplein 9 Verhuurd 66 m² wonen 3 kamers € 1.040 /mnd
  Kanseliersplein 92 Verhuurd 74 m² wonen 3 kamers € 1.105 /mnd
 • Belvédère Type C3

  Portiekflat Van € 845 tot € 960 /mnd
  • wonen 55 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

vb&t Verhuurmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 088-5454600

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Belvédère

Van € 845 tot € 1.280 /mnd