Acht Hertogen

Den Bosch
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (geen beschikbaar)

Project Acht Hertogen

ACHT HERTOGEN | 'S-HERTOGENBOSCH

Vijf urban villas en drie luxe rijksmonumentale appartementen

Als je dol bent op stadse energie,
... graag met vrienden afspreekt in het theater, bij de film of op het terras,
... heerlijk wilt genieten van een mooi museum en een goed restaurant.

Als je gesteld bent op je rust, comfort en privacy,
... mooi wilt wonen met een eigen terras en een eigen parkeerplek,
... gewekt wilt worden door de vogels in het park of de fluisterboten op de Binnendieze.

Juist dán kom je thuis bij de Acht Hertogen.
Wonen tussen de monumenten, met de binnenstad als achtertuin.

In de luwte van de bruisende binnenstad
Je kent ze wel. Die plekjes in de stad waar je zelden komt, alleen als je er echt moet zijn. De verscholen hofjes en straatjes waar het ineens heel stil en groen is. Zo idyllisch en mooi dat je denkt ‘Wow… Je zult hier maar wonen!’ Precies zó’n plekje is de Acht Hertogen.

Genieten op de Acht Hertogen
In de luwte van de stad, aan de rand van het historische Gasthuiskwartier, geeft de Acht Hertogen je net die ademruimte waaraan je in de bruisende binnenstad behoefte hebt. En dat terwijl je in een mum van tijd op de Markt of bij het Theater aan de Parade bent. Of bij Jazz in Duketown of Bourgondisch ’s-Hertogenbosch van je hapje en drankje geniet.

Statig en monumentaal
Bij het statige monumentale pand aan de Nieuwstraat 24 verrijzen acht luxe stadswoningen. Drie exclusieve appartementen in het rijksmonument en vijf luxe nieuwbouw urban villas, daarachter verscholen. Stuk voor stuk een statement voor levensgenieters die groots willen wonen, maar dan wél in de stad. Of je nu met z’n tweeën bent of met een heel gezin, op zoek bent naar een gelijkvloers appartement of een huis met een tuin? Acht Hertogen heeft het!

Eén van de acht
Er is een woning met statige raampartijen en plafonds van ruim vier meter. Een variant is een loft met een vide van wel zes meter hoog! Of wat dacht je van een zonnig dakterras met uitzicht op de Sint-Jan. Of toch liever die grote leefkeuken met wijnkelder? Maak kennis met onze acht varianten en droom weg. Jouw langgekoesterde wens kan zomaar in vervulling gaan…

De feiten op een rij
De woonoppervlaktes variëren van ongeveer 130 tot 275 m². Alle woningen hebben een eigen buitenruimte en een parkeerplaats in de kelder van het Gasthuiskwartier. Uiteraard voldoen ze allemaal aan de laatste richtlijnen voor energie, isolatie en andere milieueisen. De appartementen zijn voorzien van een lift. De verkoop start dit najaar.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 8 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Acht Hertogen

Prijs op aanvraag