Nieuw Kijkduin - Sirocco

Den Haag Verkoop gestart
Van € 292.850 tot € 770.850 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (1 beschikbaar)
  • Wonen 62 tot 152 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Nieuw Kijkduin - Sirocco

De Sales Gallery is op afspraak te bezoeken. Hier staat het verkoopteam van Nieuw Kijkduin voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden over het verkoopproces van de woningen, het verhuurproces van de commerciële ruimtes en alle overige vragen over het plan Nieuw Kijkduin. Tevens vind je hier een volledige maquette van het totaalplan Nieuw Kijkduin.

Bel ons gerust voor een afspraak, de koffie staat voor u klaar!

Zie ook de projectwebsite voor alle informatie.

365 dagen vakantiegevoel

Hoe fijn zou het zijn wanneer elke dag een beetje als vakantie voelt!

Voel de vrijheid, een tinteling van geluk, omdat al het goede samen komt. Wonen op een plek met zicht op zee, aan de boulevard, waar het strand je voortuin is en je direct de Deltapromenade oploopt voor een heerlijk diner of een dagelijkse boodschap bij bijvoorbeeld de Foodmarket.

Nieuw Kijkduin is het beste wat onze kust te bieden heeft. Niet zomaar een badplaats, maar straks misschien wel de mooiste van Nederland.

In deze woongebouwen, die de namen van de windtypes dragen, komt een heel gevarieerd aanbod van duurzame appartementen. Zo is er een ruime keuze in oppervlaktes, ligging en uitzicht van deze fraaie appartementen. Voor ieder wat wils!

Duurzaamheid
De energieprestatie voldoet aan energielabel A++. Daarnaast worden deze gasloze gebouwen voorzien van PV-panelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit en komt er een warmte- en koudeopslag. Deze bron voorziet de appartementen in de winter op een duurzame manier van warmte en zorgt in de zomer voor verkoeling.

De Locatie
Nieuw Kijkduin is zeer gunstig gelegen. Den Haag centrum is met de fiets, auto en O.V. goed bereikbaar. Ook via de zuidelijke randweg zijn de snelwegen A4, A12 en A13 snel te bereiken. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage waar tevens de bezoekers van Nieuw Kijkduin kunnen parkeren.

De Fraaie Woongebouwen
Alle appartementsgebouwen worden vormgegeven door meerdere, bekende architecten.

Gebouw Sirocco
Bij Sirocco, dat 36 prachtige appartementen en 4 penthouse telt, is de ligging aan de Promenade met haar gezellige winkels en restaurants optimaal te noemen. De bijzondere vorm heeft Sirocco te danken aan de stedenbouwkundige contouren van Nieuw Kijkduin. De balkons springen uit de gevel en verspringen ten opzichte van elkaar. Dat zorgt niet alleen voor plasticiteit en dynamiek in de vormgevel van het gebouw, het draagt ook bij aan het woongenot.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0108200942

Frisia Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 079-3238838
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing