Nieuw Kijkduin - Sirocco

Den Haag Verkoop gestart
Van € 292.850 tot € 770.850 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (18 beschikbaar)
  • Wonen 62 tot 152 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
Blikvanger Je woont hier in de luwte, maar bent wel met één minuut op het strand

Project Nieuw Kijkduin - Sirocco

OPEN VERKOOP DAG 14 SEPTEMBER 2019
Wil je meer weten over wonen op deze unieke plek aan de kust? Op zaterdag 14 september organiseren wij van 10.00-16.00 uur een Open Verkoopdag. Bekijk de maquette en stel al je vragen onder het genot van een kop koffie/drankje. Adres: Sales Gallery, Deltaplein 654, Den Haag. Graag tot 14 september!

De reguliere opening van de Sales Gallery is:
Dinsdag t/m zondag van 12.00 – 20.00 uur

Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!
Locatie: Deltaplein 649, 2554 GK Den Haag

Zie ook de projectwebsite voor alle informatie.

365 dagen vakantiegevoel

Hoe fijn zou het zijn wanneer elke dag een beetje als vakantie voelt!

Voel de vrijheid, een tinteling van geluk, omdat al het goede samen komt. Wonen op een plek met zicht op zee, aan de boulevard, waar het strand je voortuin is en je direct de Deltapromenade oploopt voor een heerlijk diner of een dagelijkse boodschap bij bijvoorbeeld de Foodmarket.

Nieuw Kijkduin is het beste wat onze kust te bieden heeft. Niet zomaar een badplaats, maar straks misschien wel de mooiste van Nederland.

In deze woongebouwen, die de namen van de windtypes dragen, komt een heel gevarieerd aanbod van duurzame appartementen. Zo is er een ruime keuze in oppervlaktes, ligging en uitzicht van deze fraaie appartementen. Voor ieder wat wils!

Duurzaamheid
De energieprestatie voldoet aan energielabel A++. Daarnaast worden deze gasloze gebouwen voorzien van PV-panelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit en komt er een warmte- en koudeopslag. Deze bron voorziet de appartementen in de winter op een duurzame manier van warmte en zorgt in de zomer voor verkoeling.

De Locatie
Nieuw Kijkduin is zeer gunstig gelegen. Den Haag centrum is met de fiets, auto en O.V. goed bereikbaar. Ook via de zuidelijke randweg zijn de snelwegen A4, A12 en A13 snel te bereiken. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage waar tevens de bezoekers van Nieuw Kijkduin kunnen parkeren.

De Fraaie Woongebouwen
Alle appartementsgebouwen worden vormgegeven door meerdere, bekende architecten.

Gebouw Sirocco
Bij Sirocco, dat 36 prachtige appartementen en 4 penthouse telt, is de ligging aan de Promenade met haar gezellige winkels en restaurants optimaal te noemen. De bijzondere vorm heeft Sirocco te danken aan de stedenbouwkundige contouren van Nieuw Kijkduin. De balkons springen uit de gevel en verspringen ten opzichte van elkaar. Dat zorgt niet alleen voor plasticiteit en dynamiek in de vormgevel van het gebouw, het draagt ook bij aan het woongenot.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er nog 18 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Makelaars Jenné|Baars|Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-8200942

Frisia Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 079-3238838
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing