Nieuw Kijkduin - Levanter

Den Haag Verkoop gestart
Van € 445.850 tot € 1.190.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (9 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 184 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Levanter staat voor ultiem luxe wonen op 1 van de mooiste plekken

Project Nieuw Kijkduin - Levanter

OPEN VERKOOP DAG 14 SEPTEMBER 2019
Wil je meer weten over wonen op deze unieke plek aan de kust? Op zaterdag 14 september organiseren wij van 10.00-16.00 uur een Open Verkoopdag. Bekijk de maquette en stel al je vragen onder het genot van een kop koffie/drankje. Adres: Sales Gallery, Deltaplein 654, Den Haag. Graag tot 14 september!

De reguliere opening van de Sales Gallery is:
Dinsdag t/m zondag van 12.00 – 20.00 uur

Kom gezellig langs, de koffie staat klaar!
Locatie: Deltaplein 649, 2554 GK Den Haag

Zie ook de projectwebsite voor alle informatie.

365 dagen vakantiegevoel

Hoe fijn zou het zijn wanneer elke dag een beetje als vakantie voelt!

Voel de vrijheid, een tinteling van geluk, omdat al het goede samen komt. Wonen op een plek met zicht op zee, aan de boulevard, waar het strand je voortuin is en je direct de Deltapromenade oploopt voor een heerlijk diner of een dagelijkse boodschap bij bijvoorbeeld de Foodmarket.

Nieuw Kijkduin is het beste wat onze kust te bieden heeft. Niet zomaar een badplaats, maar straks misschien wel de mooiste van Nederland.

In deze woongebouwen, die de namen van de windtypes dragen, komt een heel gevarieerd aanbod van duurzame appartementen. Zo is er een ruime keuze in oppervlaktes, ligging en uitzicht van deze fraaie appartementen. Voor ieder wat wils!

Duurzaamheid
De energieprestatie voldoet aan energielabel A++. Daarnaast worden deze gasloze gebouwen voorzien van PV-panelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit en komt er een warmte- en koudeopslag. Deze bron voorziet de appartementen in de winter op een duurzame manier van warmte en zorgt in de zomer voor verkoeling.

De Locatie
Nieuw Kijkduin is zeer gunstig gelegen. Den Haag centrum is met de fiets, auto en O.V. goed bereikbaar. Ook via de zuidelijke randweg zijn de snelwegen A4, A12 en A13 snel te bereiken. Bij elk appartement behoort een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage waar tevens de bezoekers van Nieuw Kijkduin kunnen parkeren.

De Fraaie Woongebouwen
Alle appartementsgebouwen worden vormgegeven door meerdere, bekende architecten.

Gebouw Levanter
Levanter, dat 25 appartementen en 7 penthouses telt, kent een ontwerp met een zandkleurige stenen dat niet te pompeus is, maar charmant en vriendelijk. Bijna alle appartementen bieden een vrij uitzicht op zee. De architect vond zijn inspiratie in de internationale gebieden langs de kust, zoals de Zuid-Franse kust en The Hamptons in Amerika. De balkon hebben ronde vormen met een prachtig overhoeks uitzicht.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2019

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Makelaars Jenné|Baars|Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-8200942

Frisia Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 079-3238838
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing