De Veenweg

Den Haag Bouw gestart
Van € 725.000 tot € 1.195.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 9 (geen beschikbaar)
 • Wonen 223 tot 236 m²
 • Aantal kamers 1 tot 8
 • Perceel 706 tot 1.051 m²

Project De Veenweg

NU IN VERKOOP!
9 Riante vrijstaande villa’s aan het water

Nog maar 2 Villa's en 1 los kavel te koop!

Leefruimte, rust, landelijk wonen en toch volop genieten van alle gemakken van de stad? De exclusieve dijkvilla’s of bouwkavels aan de Veenweg in Leidschenveen in de gemeente Den Haag liggen midden in de Randstad heerlijk in het groen met aan twee kanten water. Den Haag, Voorburg, Delft en Rijswijk bevinden zich op een steenworp afstand. Net als het authentieke polderlandschap van Stompwijk en het weidevogelgebied. ‘De Veenweg’ biedt alles voor een comfortabel, royaal en vrij leven.

De Veenweg loopt ‘dwars’ door Leidschenveen: een waterrijke regio tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Dit door dijken en groen omsloten gebied bestaat voornamelijk uit laagbouw en een boeiende compositie van onderscheidende woonstijlen. Diezelfde diversiteit aan woningbouw is ook aan de Veenweg te zien. Monumentale landhuizen en knusse dijkwoningen wisselen elkaar af.

Alle voorzieningen dichtbij

Wonen en leven in ‘De Veenweg’ dijkvilla’s is aangenaam. Winkels, basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, recreatievoorzieningen en horecagelegenheden zijn op fiets- of loopafstand. Het project ‘De Veenweg’ ligt aan een deel van de Veenweg dat alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. Het is goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A4 en A12 en met het openbaar vervoer. Op nog geen 500 meter afstand is de bushalte van lijn 30 en het station Leidschenveen / Den Haag bevindt zich op minder dan 1 kilometer. Hier stapt u zo op de tram, metro en bus. Zo bent u in korte tijd bent u bij het vernieuwde winkelcentrum Leidsenhage (de toekomstige Mall of the Netherlands), de theaters in Den Haag, het strand van Scheveningen, luchthaven Schiphol en hartje Amsterdam.

Natuur als achtertuin

Naast stadse voorzieningen en goede uitvalswegen is de natuur altijd heel dichtbij. Wandelend of fietsend in de directe omgeving is de hectiek van de stad ver weg. Het lijkt alsof de tijd stilstaat. Onderweg geniet u van de grazende koeien en de dorpse gezelligheid of van een picknick in de weide. De Driemanspolder is uw ‘achtertuin’ en verandert de komende jaren in één groot waterrijk gebied voor ontspanning én inspanning: fietsen, wandelen, kanovaren, hardlopen, zwemmen of skeeleren. Wat u maar wilt.

Een langgerekte strook land/dijklichaam met aan weerszijden water. Dat typeert het project “De Veenweg”. Door de serene rust met alleen het geluid van kabbelend water voelt elke dag als vakantie. De negen dijkvilla’s liggen in een lint op royale kavels van circa 700m² tot maar liefst ruim 1.000m². Zoveel ruimte staat garant voor écht vrij wonen. De vijf unieke typen zijn volledig op het dijklichaam ontworpen. Vanuit achterin de tuin loopt het terrein op naar de brede singel aan de straatkant. Een brug over het water geeft toegang tot de woning. Deze dijkhelling en de watergangen voor en achter de woning zijn bepalend voor de naadloos passende ontwerpen van de villa’s en de tuinen.

Knipoog naar het verleden

De negen unieke villa’s verschillen stuk voor stuk in (kavel)grootte en indeling. Diversiteit past bij de geschiedenis en identiteit van de streek. Deze kleinschalige nieuwbouw telt vijf eigentijdse ontwerpen: Mark, Hein, Tom, Alex en Jan. Elk met een eigen uitstraling, maar samen vormen ze een eenheid. Zo zijn alle villa’s geïnspireerd op de historische herenboerderijen, statige landhuizen en knusse dijkwoningen in de directe omgeving. En met de stoere Hollandse namen, goed passend in dit authentieke stukje Nederland.

Riante stijlvolle dijkvilla’s

Landelijk, comfortabel en exclusief wonen: de dijkvilla’s zijn van alle moderne gemakken voorzien en het kleur- en materiaalgebruik is met smaak gekozen. Vooral vakmanschap van het metselwerk, gebruik van hoogwaardige materialen en detaillering spelen een belangrijke rol. Neem de speciale handvormsteen, de fraaie gewelfde dakpannen bij acht van de negen villa’s en de roedeverdeling van de ramen. Vanzelfsprekend voldoen de moderne villa’s aan de geldende energieprestatienorm en zijn ze uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en de juiste isolatie.am.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw november 2019

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Hein

  Vrijstaande woning € 1.195.000 v.o.n.
  • wonen 236 m² wonen
  • aantal kamers 8 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Veenweg 141 D Verkocht 236 m² wonen 8 kamers € 1.195.000 v.o.n.
 • Los bouwkavel

  Bouwgrond € 725.000 v.o.n.
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Veenweg 141 I Verkocht wonen € 725.000 v.o.n.
 • Mark

  Vrijstaande woning € 1.169.000 v.o.n.
  • wonen 223 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Veenweg 141 c Verkocht 223 m² wonen 6 kamers € 1.169.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

WVK Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3861210
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Veenweg

Van € 725.000 tot € 1.195.000 v.o.n.