Finest of Ockenburgh

Den Haag Verkoop gestart
Van € 544.000 tot € 810.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54 (1 beschikbaar)
  • Wonen 138 tot 200 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 169 tot 372 m²

Project Finest of Ockenburgh

14 DUINRANDVILLA'S
Aan de buitenzijde van de waaiervorm die het plangebied heeft, komen 14 villa’s . Deze halfvrijstaande villa’s hebben twee woonlagen boven de stoere, in steen uitgevoerde plint. In die plint vindt u naast de entree en parkeer-/bergruimte een multifunctionele ruimte, geschikt als gastenverblijf, kantoor of ontspanningsruimte. Het zijn dus echte drive-in woningen: thuis komen met de auto, uitstappen en beschut naar boven wandelen. Hier is de heerlijke leefruimte met aan de duinzijde een heerlijke tuin. Ook deze woningen hebben over de volle breedte terrassen op het zuiden en grote vensters. U kunt dus heerlijk voor uw woning of op een verdieping van de rust en de zon genieten. Juist omdat u aan de buitenzijde woont, heeft u alleen de vogels in de bomen als overburen.

40 DUINPARKWONINGEN
In het hart van het plangebied worden in totaal 40 Duinparkwoningen gerealiseerd. Bij de Duinwoningen kan er een onderscheid worden gemaakt in 20 twee-onder-één kapwoningen en 20 stuks vier-onder-één kapwoningen. Ze waaieren uit over het terrein, waardoor het slingerende stratenplan een speels en landschappelijk karakter krijgt. Ook hier weer geven de terrassen en grote puien een heel ruimtelijk karakter aan de woningen. U profiteert maximaal van de buitenruimte, met de tuin en het terras op het zuiden! De Duinparkwoningen liggen op terpen en gaan slim om met het hoogteverschil. Zo heeft u optimale privacy zonder het gevoel opgesloten te wonen. In het plan is ruimschoots rekening gehouden met parkeerruimte, waarbij uw auto niet uw uitzicht belemmert.

LOCATIE
Finest of Ockenburgh ligt aan de zuidrand van Den Haag, pal tegen het oude Landgoed Ockenburgh. In dit Engels aandoende landschapspark is het heerlijk wandelen, hardlopen, de hond uitlaten. Even wat drinken bij Kasserie Ock, met dat schitterende landhuis. Via dit landgoed steekt u zo door naar het nog veel grotere natuurgebied Madestein of u gaat via de duinen richting Monster.

En natuurlijk zijn de zee en het strand hier dichtbij. Aan dat strand is de ontwikkeling van Nieuw Kijkduin in volle gang, en het wordt prachtig. Er komt een mooie supermarkt, een versmarkt een een aantal vernieuwende
horeca-concepten. Ook zal het parkeren straks goed geregeld zijn. Kijkduin blijft die charmante kleinschalige
badplaats, maar wel met nieuwe allure en een prachtige architectuur. Op het strand zelf hebben de strand- paviljoens een steeds betere keuken en iets verderop vindt u het natuurreservaat De Zandmotor. Dus na een heerlijke lunch of maaltijd nog even een net zo lekkere wandeling maken.

Finest of Ockenburgh ligt vlakbij alle nodige voorzieningen: een reeks aan basis- en middelbare scholen, de winkelcentra in Waldeck en aan de Laan van Meerdervoort, veel sportverenigingen. Plus: door de ligging vlakbij de Kijkduinsestraat/Ockenburghstraat heeft u de snelst denkbare aansluiting richting de A4 of het Westland en Rotterdam.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST
Energiezuinigheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van Finest of Ockenburgh.
Zo beschikken de Duinparkwoningen en de Duinrand- villa’s over een Energie Prestatie Coëfficiënt van nul (EPC=0). De EPC geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is; hoe lager de waarde, hoe zuiniger de woning. Een EPC=0 betekent dat u een zeer zuinige woning heeft en staat gelijk aan energielabel A++++.
De woningen worden zonder gasaansluiting gerealiseerd. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van individuele (bodem)warmtepompen. Verder liggen op de daken van de woningen zonnepanelen (PV-panelen).

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2019

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Frisia Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 070-3420101

Nelisse Makelaarsgroep

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 070-3501400
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing