De Primeur - De Schoone Ley - Fase 1

Den Haag Oplevering gestart
Van € 127.000 tot € 411.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 125 (1 beschikbaar)
  • Wonen 44 tot 157 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project De Primeur - De Schoone Ley - Fase 1

De Primeur - De Schoone Ley

In de Gebiedsontwikkeling van de Schoone Ley komen 125 koop appartementen. De appartementen zijn in aanbouw en naar verwachting worden de appartementen na de zomer van 2020 opgeleverd.

Locatie
Een nieuw deelplan in De Schoone Ley staat op het punt zijn debuut te maken. En wat voor één! In het gebied rondom het HagaZiekenhuis ontstaat een prachtige nieuwe woonwijk met allerlei verschillende soorten nieuwbouwwoningen. De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Ben je jong of niet meer zo piep? De Primeur is jouw nieuwe woonplek aan de rand van Den Haag.

2, 3 en 4 kamer appartementen
De Primeur is een combinatie van verschillende exclusieve nieuwbouwappartementen. De woningen met 2, 3 of 4 kamers hebben ieder hun eigen karakteristieke kenmerken en afwisselende plattegronden. Binnen is het heerlijk licht wonen door de grote puien, maar ook buiten is riant voor stadse begrippen. Met ruime balkons en een grote gezamenlijke binnentuin heb je alle bewegingsvrijheid om vrij en groen te wonen. Welke woning je ook kiest, het binnenklimaat is heerlijk aangenaam door de uitstekende warmte-isolatie. Heb je een auto en een fiets? Met je eigen berging en parkeerplaats is je vervoersmiddel niet langer een probleem.

Interesse?
Blijf direct op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief via:

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw november 2017
Start verkoop mei 2018
Start oplevering juni 2020

Woningtypen

Van de 125 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Frisia Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 079-3238838
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing