Casimir

Den Haag
Van € 279.000 tot € 595.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (1 beschikbaar)
  • Wonen 56 tot 125 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Casimir

Wij hebben alleen het penthouse in dit project nog beschikbaar! Heeft u interesse?

Op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord - één van de meest gewilde woon- en werklocaties in Den Haag - wordt binnenkort Casimir gerealiseerd. Casimir is onderdeel van het plan De Stadhouders dat in totaal 3 gebouwen omvat: Casimir, Maurits en Frederik Hendrik. De appartementen in Casimir zijn vol met charme en hebben ieder een eigen karakter. De locatie is super te noemen, met alle openbare voorzieningen in de buurt; dicht bij het centrum én een plan met een leuk groen binnenterrein. Het leuke van dit plan is dat dit het laatste bouwdeel van het totale project De Stadhouders betreft, waardoor het plan compleet af is, als je er gaat wonen.

Casimir
Het derde gebouw binnen het plan De Stadhouders biedt een prachtige mix van 32 city appartementen tussen de 60 m² en 125 m². Casimir wordt volledig gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd. Het afwerkingsniveau binnen is hoog, met onder meer vloerverwarming en koeling in alle vertrekken en een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De hoogstedelijke architectuur van Stadhouder Casimir, met veel glas en stompe deuren zonder bovenlicht zorgt voor een aangename woonbeleving. Onder het gebouw is een parkeergarage ingericht. Voor de 32 appartementen zijn er 18 parkeerplaatsen beschikbaar. Tel daar de geweldige groene binnentuin bij op en je weet het: hier wil ik wonen!

Duurzaamheid
Casimir wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos uitgevoerd en worden de appartementen verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

In Casimir vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Casimir richting de 0,19 zal gaan. Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koudeopslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een appartementen in Casimir enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM.

Planning
De bouw is in volle gang en de oplevering staat gepland voor het 2e kwartaal van 2021.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing