Huren aan Juliana van Stolberglaan

Den Haag
Van € 1.020 tot 1.684 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (31 beschikbaar)
  • Wonen 69 tot 106 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Schrijf u nu in! Inschrijftermijn sluit op 7 september om 12:00 uur

Project Huren aan Juliana van Stolberglaan

DE VERHUUR IS GESTART!! SCHRIJF U NU IN.
De inschrijftermijn sluit op maandag 7 september 2020 om 12:00 uur.

In het Bezuidenhout komt het appartementencomplex Juliana van Stolberglaan. De appartementen zijn gesitueerd aan de Juliana van Stolberglaan met de Koningin Marialaan.
In totaal komen er 128 duurzame appartementen verdeeld over 4 woongebouwen en per gebouw 8 woonlagen.

Het complex Juliana van Stolberglaan is geschikt voor liefhebbers van het stadsleven. Het Centraal Station ligt, evenals de gezellige Theresiastraat, op loopafstand. Met de fiets is het centrum van Den Haag binnen enkele minuten bereikbaar. De halte voor tram en Randstadrail ligt praktisch voor de deur. Via de Utrechtsebaan en snelwegen A12 en A4 zijn andere steden goed bereikbaar met de auto.

De eerste fase bestaat uit 2 woongebouwen ( Blok A en Blok B) met in totaal 56 appartementen.
Wij gaan er vanuit dat de appartementen medio 4e kwartaal 2020 worden opgeleverd. Dit is een prognose en kan door allerlei omstandigheden worden gewijzigd.
De tweede fase ( Blok C en Blok D) zal volgens prognose in het laatste kwartaal 2021 worden opgeleverd.

Per gebouw komen er 12 verschillende types ( 2, -3- en 4 kamer appartementen) verdeeld over 8 woonlagen met een oppervlakte variërend tussen de 69 en 106 m2 waardoor u een grote variatie heeft om uit te kiezen!

De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douche voorzien van douchescherm/deur. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een zwevend toilet. Elk appartement heeft een royale buitenruimte.

De huurprijzen van dit mooie nieuwbouwcomplex starten vanaf € 1.020,- per maand inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen indicatief € 65,- per maand.
Een algemene fietsenberging is aanwezig in Blok A en Blok B.

Interesse? Ga naar de projectwebsite hureninjvs.nl en schrijf u in. De verhuurprocedure verloopt volledig online via de website. Controleer allereerst op de website onder het kopje ‘FAQ’ of u voldoet aan de gestelde huurvoorwaarden. Indien u niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij u helaas voor dit project niet verder van dienst zijn.

LET OP! De inschrijftermijn sluit op maandag 7 september 2020 om 12:00 uur.

Blok A ( 28 appartementen)
12 types verdeeld over 8 woonlagen

Blok B ( 28 appartementen
12 types verdeeld over 8 woonlagen

Foto's

Omgeving

Het zakendistrict Beatrixkwartier maakt onderdeel uit van de levendige wijk Bezuidenhout.

Het Centraal Station ligt, evenals de gezellige Theresiastraat, op loopafstand. Met de fiets is het centrum van Den Haag binnen enkele minuten bereikbaar. De halte voor tram en Randstadrail ligt praktisch voor de deur. Via de Utrechtse baan en snelwegen A12 en A4 zijn andere steden goed bereikbaar met de auto.

ENGLISH

The Beatrixkwartier business district is part of the lively Bezuidenhout district.

The Central Station, as well as the cozy Theresiastraat, is within walking distance. The center of The Hague can be reached within minutes by bicycle. The tram and Randstadrail stop is practically on the doorstep. Other cities are easily accessible by car via the Utrechtsebaan and highways A12 and A4.

360° foto's en video

Video

Planning

Verwachte oplevering november 2020

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er nog 31 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing