De Stadhouders

Den Haag Oplevering gestart
Van € 653.500 tot € 1.135.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 57 (1 beschikbaar)
  • Wonen 134 tot 210 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Statenkwartier¦Uitzicht ¦Zee¦Binnenstad ¦Luxe¦Comfort¦Parkeren

Project De Stadhouders

De Stadhouders Den Haag, nog slechts 2 appartementen en 1 penthouse te koop! De bouw is in volle gang en het doel is dat je er deze zomer al kunt wonen!

De Stadhouders wordt gerealiseerd langs de President Kennedylaan op de kruising naar Duinoord en het Statenkwartier. De bestaande kantoorgebouwen en het benzinestation maken plaats voor nieuwe ontwikkelingen rondom een door de gemeente aan te leggen binnentuin op het Verhulstplein.

De Stadhouders is een ensemble van 3 gebouwen: Frederik Hendrik op de hoek van de President Kennedylaan en het Stadhoudersplantsoen krijgt 15 verdiepingen, de naastgelegen Maurits (luxe huur appartementen), gelegen aan de 2e Sweelinkstraat en Casimir aan de President Kennedylaan worden lager met respectievelijk 6 en 8 bouwlagen.

Frederik Hendrik en Maurits gaan gelijk in aanbouw, de bouw is in mei 2018 van start gegaan. In de kelder onder beide gebouwen bevinden zich de privé parkeerplaatsen en elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging. De entrée van de Frederik Hendrik is een spectaculaire sfeervolle hal van vijf verdiepingen hoog met als blikvanger een groene wand. Twee liften zorgen ervoor dat u snel op uw verdieping kunt komen. Bij de koopappartementen komen er per woonlaag slechts 5 of 7 appartementen in verschillende types, alle met riante afmetingen (van 72 tot 135 m2).

De 4 penthouses (van 210 tot 232 m2!) op verdieping 14 en 15 hebben de uitzonderlijke kwaliteit dat zij zich uitstrekken over 2 woonlagen. Voor meer informatie over de penthouses kunt u contact opnemen met één van de makelaars.

Appartementen 9e t/m 15e verdieping
Het eerste gebouw van ensemble De Stadhouders, Frederik Hendrik, is in verkoop. Frederik Hendrik biedt ruimte aan in totaal 99 woningen, waarvan 29 luxe koopappartementen/penthouses gelegen op de 9e tot en met de 15e verdieping. Topdesigner Jan des Bouvrie – hij behoeft verder geen introductie - ontwierp het interieur en de plattegronden van de appartementen, hetgeen het wooncomfort een unieke uitstraling en meerwaarde geeft. Uiteraard heeft ieder appartement een royaal balkon, terras of dakterras met glazen balustrades, bereikbaar met een grote schuifpui. Vanaf de negende verdieping is er panoramisch uitzicht over de stad tot aan de zee waar u de zon kunt zien ondergaan.

De indeling weerspiegelt de visie van Jan des Bouvrie. Ieder appartement heeft 2 slaapkamers met badkamers-en-suite, voorzien van Villeroy & Boch sanitair, en ruimte voor kastenwanden. Dit geeft iedere slaapkamer de beleving van een hotelkamer. Voor alle appartementen geldt dat de keuken en woonkamer een geheel vormen. De centrale plek, waar het heerlijk koken en tafelen is, is de grote Bulthaup b1 keuken met kookeiland die meegeleverd wordt bij ieder appartement. Geniet van de perfecte afwerking, de laden met berken interieur en de strakke vormgeving. De luxe afwerking van de appartementen uiten zich ook in het standaard toepassen van vloerverwarming en de toepassing van stompe deuren.

De locatie
De Stadhouders verrijzen op de grens van het monumentale Statenkwartier met haar lanen, winkels en grandeur, en Duinoord met haven, strand en duin. Den Haag is een stad rijk aan traditie, kunst en cultuur. Ministeries, ambassades en internationale gerechtscolleges geven de stad de chique uitstraling van een residentie. Voor inspirerende kunst en cultuur zijn het Haags Gemeentemuseum en Museon om de hoek.

Bereikbaarheid
Bus- en tramhaltes 11, 16, 21 en 24 zijn op loopafstand voor snelle bereikbaarheid van de binnenstad en de stations Den Haag Centraal en Holland Spoort. Me de auto bent u zo de stad uit via het nabijgelegen Prins Clausplein richting A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam). Dichtstbijzijnde luchthaven is Rotterdam The Hague Airport.

De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor in het tweede kwartaal van 2020.

Fotograaf hoofdfoto: Roos Aldershoff

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start bouw november 2017
Start oplevering juni 2020

Woningtypen

Van de 57 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing