Sniepkwartier

Diemen
€ 990 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 102 (1 beschikbaar)
  • Wonen 57 m²
  • Aantal kamers 1

Project Sniepkwartier

Schrijf je voor deze appartementen in via de projectwebsite! Op 15 april is de oplevering.

De rust en zaligheid van een dorp en de stadse gezelligheid van Amsterdam. Het beste van twee werelden. Hier woon je comfortabel en uitstekend bereikbaar. Maar Sniepkwartier is vooral ook zorgeloos huren. Aan de rand van nieuwbouwwijk Plantage De Sniep verrijzen twee appartementsgebouwen Sniepkwartier.

Hier komen totaal 102 vrije sector huurappartementen. De overige appartementen in Sniepkwartier zijn bestemd voor sociale huur.

Direct gelegen aan de keerlus van tramlijn 9 en aan de spoorlijn worden twee gesloten bouwblokken met een collectieve tuin gerealiseerd. In totaal komen er 207 appartementen, waarvan 105 voor de sociale verhuur en 102 voor de vrije sector (midden)huur en 154 parkeerplaatsen in een parkeergarage. Het woonprogramma van de middenhuur appartementen varieert van 50 m2 tot 115 m2.

Het gebied was voorheen in gebruik door de NS, maar wordt langzamerhand onderdeel van de levendige stad Diemen en het gebied verandert snel. Diemen neemt de afgelopen jaren snel in populariteit toe, mede vanwege de gunstige ligging en afstand tot Amsterdam. Je fiets bijvoorbeeld in 15-20 minuten naar het gezellige Amsterdam Oost.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 102 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van de Steege Projectmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-4357040
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Sniepkwartier

€ 990 /mnd