Nieuw Land van Valk project Valkzicht fase 2

Dordrecht Verkoop gestart
Van € 225.000 tot € 405.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 53 (geen beschikbaar)
  • Wonen 131 tot 132 m²
  • Aantal kamers 5

Project Nieuw Land van Valk project Valkzicht fase 2

Valkzicht fase 2 is een appartementencomplex in het 'Nieuw Land van Valk' bestaande uit 53 nieuwbouwappartementen variërend van 66 tot 159 m2 met koopsommen vanaf €225.000,- v.o.n. 

Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en berging en zijn voorzien van een eigen buitenruimte. Liever een tweelaags appartement met extra verdiepingshoogte op de begane grond? Ook die zijn er! Het wordt nog lastig kiezen!

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie over de diverse woningen!

Foto's

Omgeving

Waarom wonen in Nieuw Land van Valk? Vanuit Nieuw Land van Valk fiets je zo naar het gezellige stadshart van de "eerste stad van Holland" met haar historisch en rijk verleden. Dordrecht, oftewel Dordt in de volksmond, is een stad die alles heeft. Van oude havens, sfeervolle smalle praatjes, een gezellig centrum met pleinen, restaurants, terrasjes aan het water, poppodia, theaters, musea en bijzondere festivals. Kortom, een stad met een kloppend hart! Dordrecht ligt weliswaar op een eiland, maar is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de waterbus. Bovendien ben je in een mum van tijd in Rotterdam en Breda.

En dat allemaal vanuit uw moderne en luxe appartement in Valkzicht fase 2. De woningen zijn divers. Zo is er voor ieder wat wils!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2018

Woningtypen

Van de 53 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing