Project Vissershof Dordrecht

Dordrecht Verkoop gestart
Van € 649.000 tot € 995.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (1 beschikbaar)
  • Wonen 177 tot 210 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 473 tot 1.187 m²

Project Project Vissershof Dordrecht

Vrijstaand wonen op een rustige en groene locatie aan de rand van Dubbeldam (Dordrecht) op minder dan 5 minuten fietsafstand van winkels en scholen. Ook bent u binnen een half uur met de auto in hartje centrum van Rotterdam, Gorinchem of Breda. Het project Vissershof omvat 8 fraaie vrijstaande woningen met garage en een verrassend groot bouwkavel met ruime bebouwingsmogelijkheden.

De woningen liggen op ruime kavels die in oppervlakte variëren van circa 431 m2 tot circa 713 m2 met opvallend grote en diepe tuinen voor een heerlijk buitenleven. Met een bruto inhoud van circa 710 m3 heeft men ook binnen alle ruimte. Met het oog op de toekomst worden de woningen bijna energieneutraal gebouwd zonder gasaansluiting en standaard voorzien van zonnepanelen. In de gehele woning wordt vloerverwarming als hoofdverwarming aangelegd, dus ook op de eerste en tweede verdieping. De woningen worden standaard uitgevoerd met een complete badkamer en toiletruimtes, die tegen meerprijs aan uw specifieke wensen kunnen worden aangepast. Elke woning heeft een garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Standaard zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder. De meerwerkoptie om de zolder te laten indelen met twee slaapkamers is verrassend betaalbaar. Ook voor de begane grond zijn een aantal indelingsvarianten uitgewerkt, zoals een erker aan de voorzijde en twee verschillende aanbouwen, waarbij de oppervlakte van de woonkamer (inclusief open keuken) kan oplopen tot een indrukwekkende 80 m2!

Het bouwkavel is meer dan 1200 m2 groot en biedt ruime bebouwingsmogelijkheden. Van klassiek tot modern, jaren '30 of landelijk, u kunt hier echt uw droomhuis realiseren. Om u bij dit proces te begeleiden en ontzorgen is een samenwerking aangegaan met Brummelhuis. Deze bekende villabouwer kan diverse voorbeeld woningen met u doornemen om inspiratie op te doen en uiteraard meedenken om tot een optimale indeling en uitstraling te komen.

De koopsommen van de woningen variëren van € 629.000,- tot € 769.000,- v.o.n.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2018

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

NOUWEN Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 078-6141800
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Project Vissershof Dordrecht

Van € 649.000 tot € 995.000 v.o.n.