Tromppark Fase 1

Dordrecht Verkoop gestart
Van € 335.000 tot € 357.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (geen beschikbaar)
  • Wonen 144 tot 148 m²
  • Aantal kamers 7
  • Perceel 119 tot 156 m²

Project Tromppark Fase 1

TROMPPARK FASE 1

Tromppark is wonen in het park. Want, je stapt zo vanuit je woonkamer het groen in. Is dit iets waar je van droomt? Dan zijn deze nieuwbouwwoningen in Dordrecht een uitkomst. In de ruim opgezette wijk worden 72 eengezinswoningen ontwikkeld. Met een autovrij parklint direct voor de deur is Tromppark ook een fijne plek voor kinderen.

Waar nu de Maarten Harpertz Trompweg loopt, bloeit straks een levendig park. Een park waarin de huidige bomen deels behouden blijven en aangevuld worden tot een groen park waar natuur, sport, spel en waterbuffers de ruimte krijgen.

Welke woning je ook kiest, het is er één met allure. De woningen zijn namelijk allemaal voorzien van gedetailleerd metselwerk, waardoor het écht een bijzonder staaltje vakwerk om te zien is. Door de grote raampartijen is je woning zonovergoten en is het park aan de voorkant een verlengstuk van je keuken. Er worden twee typen rijwoningen aangeboden in Tromppark: de Verandawoning en de Serrewoning.

De Verandawoningen krijgen naast de achtertuin een tweede terras aan de voorzijde van de woning, direct aan het park.
De Serrewoningen hebben een glazen uitbouw aan de kant van het park. Hierdoor ontstaat er een prachtige plek voor bijvoorbeeld een eetkamer.

Alle huizen zijn gasloos en worden voorzien van vloerverwarming, een standaard uitbouw van de woonkamer, onderhoudsarme materialen en het SlimWonen huisautomatiseringpakket. Dit intelligente systeem biedt veel comfort, gemak, sfeer én veiligheid. Met dit pakket krijg je als bewoner onder andere inzicht in je energieverbruik. Ook stelt het ‘SlimWonen-pakket’ je in staat zowel het licht als de verwarming op afstand te bedienen. Dat is lekker thuiskomen!

Voor meer informatie gaat u naar

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2018

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing