Living in Dordt

Dordrecht
Van € 299.000 tot € 445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (19 beschikbaar)
  • Wonen 66 tot 157 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 85 tot 201 m²

Project Living in Dordt

Start bouw 4e kwartaal 2020

Living in Dordt Dordrecht

NIEUWBOUWPROJECT IN DE STAD: LIVING IN DORDT Aan de rand van het historische centrum van Dordrecht, aan het Kromhout en het Warmoezierspad, realiseert ReadyforLiving Projectontwikkeling 20 appartementen, 10 nieuwbouw stadswoningen en 5 nieuwbouw erfwoningen: Living in Dordt.

Het project is zeer veelzijdig met appartementen, maisonettes, stadswoningen en (levensloopbestendige) erfwoningen. Alle woningen krijgen een eigen parkeerplaats op het afsluitbare parkeerterrein achter de woningen.

De architectuur heeft een knipoog naar de gebouwen uit de jaren ’20 en ’30 in de directe omgeving, zoals het naastgelegen karakteristieke woonhof van de Wilhelminastichting. Dit zie je terug in grote dakoverstekken, metselwerkdetails en deuromlijstingen. Hierdoor past het nieuwbouwplan goed in haar omgeving.

ReadyforLiving

Alle woningen van het project worden volledig ‘woonklaar’ opgeleverd. Kopers kunnen zelf bij de showroom van ontwikkelaar ReadyforLiving, Woon-inspiratie, een luxe keuken met inbouwapparatuur, complete luxe badkamer (o.a. Villeroy & Boch en Hansgrohe), vloer, wandafwerking en raamdecoratie uitzoeken. Dit is onderdeel van de koopsom van de woning en is naar smaak van de koper bij sleuteloverdracht aangebracht.

Doordat alle binnenafwerking - ook eventueel meerwerk - onderdeel is van de koopsom kan dit volledig hypothecair gefinancierd worden. Geen ‘eigen geld’ nodig.

Appartementen en maisonnettes (66-157 m2)

De appartementen (66 - 82 m2) maisonnettes (93-157 m2) zijn voorzien van een Frans balkon of dakterras (28 - 32 m2). De huizen worden zeer luxe afgewerkt als onderdeel van de koopsom. Het gebouw is voorzien van een lift.

Stadswoningen (117 - 137 m2)

De stadswoningen komen aan het Kromhout (137 m2 groot) en Warmoezierspad (117 m2). Alle luxe binnenafwerking, naar smaak van de koper, is aangebracht in de woning bij oplevering en onderdeel van de koopsom. De huizen komen op kavels van 85 - 98 m2. Boven zijn er drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede verdieping die naar eigen inzicht kan worden ingedeeld.

Een fijne plek om te wonen met je gezin, middenin de stad. Met een mooie tuin en een eigen parkeerplaats. Uniek!

Erfwoningen (97 - 117 m2)

De erfwoningen zijn tussen de 97 en 117 m2 groot en komen op grote kavels van 124 m2 tot 201 m2. Enkele erfwoningen zijn levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Duurzaam

De woningen in het project zijn zeer duurzaam en voorzien van een warmtepomp en PV-panelen. Dit alles zorgt voor lage energielasten.

Parkeren

Elke woning in het project krijg een eigen parkeerplaats (kadastraal omschreven) op het achtergelegen parkeerhof. Het parkeerterrein is vanaf het Warmoezierspad bereikbaar en wordt afgesloten met een elektrisch hek met afstandsbediening. Er zijn nog extra parkeerplaatsen te koop.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Living in Dordt

Van € 299.000 tot € 445.000 v.o.n.