Grote Hondring (Vrije Kavels)

Dordrecht
Van € 104.874 tot € 246.822 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (1 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 175 tot 510 m²

Project Grote Hondring (Vrije Kavels)

Altijd al gedroomd van het laten bouwen van uw eigen woning? Zelf bepalen hoe deze eruit komt te zien en welke luxe u erin wilt aanbrengen? Dit is uw kans!

Op een mooie locatie aan de rand van Sterrenburg worden 8 kavels voor vrijstaande woningen gerealiseerd en 4 kavels voor rijwoningen (2 hoek- en 2 tussenwoningen). De kavels voor de vrijstaande woningen hebben een afmeting van ca. 390 tot 510m2. Hier mag een woning op worden gebouwd van maximaal 10 meter hoog maar het mag ook 1 woonlaag hebben. Een BUNGALOW met een LEVENSLOOPBESTENDIG karakter behoort dus tot de mogelijkheden. Maar uiteraard ook de gedroomde luxe vrijstaande VILLA.

De kavels voor de rijwoningen hebben een royale afmeting van ca. 175 tot 325m2. Hier morgen woningen gerealiseerd worden met een diepte van 10 meter en een hoogte van eveneens 10 meter. Het moet een woning worden met 2 bouwlagen en een kap (dus geen 3 lagen met een plat dak). Op deze manier blijven de woningen in stijl met de omgeving.

De groene en rustige wijk kenmerkt zich door de ruime opzet en de ideale ligging ten opzichte van het winkelcentrum Sterrenburg, het recent opgeknapte Sterrenburgpark met een speeltuin en een natuurlijke speelplek. Recreëren kan zeer gemakkelijk want het sportpark Schenkeldijk en het Nationaal Park De Biesbosch zijn op zeer korte afstand te vinden. De ontsluiting naar de N3 om verder naar de A16 (Rotterdam/Breda) of A15 (Gorinchem) is ook optimaal.

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De kosten van transactie (o.a. het uitmeten/inschrijven door het kadaster) zijn voor de koper (kosten koper). De prijzen worden jaarlijks geïndexeerd aan de hand van de Consumentenprijsindex (CPI) voor alle huishoudens de kosten.
Zoals aangegeven in het kavelpaspoort, geldt voor de rijwoningen (kavels A1 t/m A4) dat de direct met het heiwerk samenhangende kosten per kavel zijn verwerkt in de grondprijs.

Bekijk de brochure voor meer informatie met o.a. de bouwregels.

Let op, het betreft hier alleen de verkoop van de kavel. U dient zelf een architect, aannemer etc in te schakelen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Grote Hondring (Vrije Kavels)

Van € 104.874 tot € 246.822 v.o.n.